Webinar Sta voor jezelf - coaches - Ninestarki Nederland

Nine Star Ki onthult wat je tegenhoudt

De Masterclass
Schrijf je nu in!

Nine Star Ki onthult wat je tegenhoudt

De beste coach is altijd zichzelf.
Schrijf je nu in.

Ontdek in anderhalf uur hoe het komt dat jij je laat tegenhouden. In 2018 kwam voor mij het kantelpunt. Ik ben gaan leven, echt voluit gaan leven en ik heb daardoor een zeer matige coachpraktijk omgezet naar een succesvol online en offline trainingsinstituut dankzij de kennis van Nine Star Ki.

2018 was mijn kantelpunt. Ik was vrijwel alles meer dan zat. Ik liet me tegenhouden door het blijven strugglen, door te weinig geld, door te weinig klanten. Ik voelde mijn potentie. Ik ontplofte bijna van potentieel en toen besloot ik op een dag genoeg is genoeg. Ik ben mijn eigen Nine Star Ki profiel en dat van mijn bedrijf gaan bestuderen en sindsdien regent het kwartjes. Misschien herken je dat? Je denkt dat externe factoren je tegenhouden. Nine Star Ki werkt intern. Zodat je echt kan gaan staan. 

Ik ga je vertellen wat ervoor nodig is geweest om van een leven lijden naar een leven leven te gaan. Om zelfverzekerd te zijn, je schouders naar achteren te doen, te weten wat je waarde is zodat je kan gaan doen wat je te doen hebt!

Wat de meeste mensen niet weten is dat alles, mensen, dieren, gebeurtenissen, verschillende energetische structuren bezitten. Die structuren herbergen jouw potentieel. Wat kan je wél en wat kan je niet in dit leven. Het laat zien waar jouw kwaliteiten zich manifesteren. Het leert je weg stappen van het gemiddelde en om te gaan staan voor wie je echt bent en wat je hier te doen hebt.  

Als jij je potentieel leeft kan niks je meer tegenhouden (tijdens de masterclass heb ik daar nog een bizar voorbeeld van). Zo simpel is het. 

EXTRA:
aan het eind van de masterclass gaan we kijken naar jouw energetische structuur zodat je gelijk aan de slag gaat na de masterclass.

     

BELANGRIJKE INFORMATIE

Datum:
Dinsdag 21 september om 10.00u

Locatie:
online via je telefoon, tablet of laptop

Herhaling: nee

Ninestarki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches