Over mij - Ninestarki Nederland

NINE STAR KI OPENT DEUREN

Wanneer je jouw energetische blauwdruk leert kennen, ontdek je wie je echt bent. Je ontdekt wat je hier komt doen dankzij jouw Negen Sterren-horoscoop. Je gaat direct je patronen ontdekken en doorbreken.

Het fundament van Nine Star Ki Nederland

Astrologie

Weten wie je echt bent en erachter komen wat jouw unieke eigenschappen zijn zou iedereen al op school moeten leren. Wat zijn jouw gaves, uitnodigingen en uitdagingen in dit leven? Nine Star Ki vertelt je dat op basis van jouw geboortedag en is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld.

Chi Energie

Alles is energie, jij bent energie, het eten wat je tot je neemt heeft een bepaalde energie, de mensen om je heen hebben hun eigen energie, het land waar je in woont tot aan wat er inde wereld gaande is. Zelf leren te voelen, zelf leren waar te nemen, je eigen levensenergie verhogen? Nine Star Ki leert het je!

Negen Sterren Horoscoop

Jij hebt jouw eigen drie getallen combinatie die je na het berekenen zal kunnen onderverdelen in een water 1, aarde 2, hout 3, hout 4, aarde 5, metaal 6, mentaal 7, aarde 8 en vuur 9. Je jaargetal, je maandgetal en je uitingsgetal zijn de basis van jouw Nine Star Ki reis.

Missie

Jouw leven is te kort om het leven van een ander of om een afgezwakte versie van jezelf te leven.  Binnen Nine Star Ki Nederland is het onze missie is dat jij thuiskomt bij jezelf. Zodat je een leven gaat leven waar jij blij van wordt en wat is ingericht op jouw voorwaarden.

Nadine Melenhorst

Oprichtster en trainer

Nine Star Ki is mijn dagelijkse basis en mijn fundament. “I am hooked” vanaf het eerste moment dat ik hiermee kennis maakte. Ik ben inmiddels lichtelijk geobsedeerd geraakt door menselijk gedrag 😀.

Het fascineert me mateloos! Nine Star Ki onderschrijft, waar ik zo in geloof; Wij mensen kunnen allemaal slechte, domme en onhandgige dingen doen. Iedereen heeft mooie en minder mooie kanten. Omdat we leven in een wereld waarin de focus ligt op het mooie is er voor dat minder mooie geen plek.

Nine Star Ki leerde me ook dat iedereen unieke eigenschappen heeft. Dat elke eigenschap een voor en nadeel heeft. Twee zijdes van dezelfde medaille dus. Maar die moet je wel van jezelf weten om jezelf echt te kennen!

Als kind geloofde ik ook niet in het schoolsysteem zoals het er is. Ik wilde niks worden. Ik was al iets, namelijk mezelf. Ik wilde niet aan het gemiddelde voldoen want dat was ik niet. Soms was ik bizar goed en soms was ik bizar slecht en heel soms was ik een gemiddeld iets.

Niemand wil gemiddeld zijn. Niemand wil een kopie zijn van een ander.

Ik had een hekel aan wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Ik hunkerde naar vakken als: liefdevol communiceren, zelfvertrouwen, benut je talent, hoe werken relaties en vrouw zijn.

Kortom ik miste de lessen van het leven.
Al deze lessen heb ik gevonden in Nine Star ki.
Ik kan niet wachten om ze met jou te delen!

Team

Nine Star Ki Nederland

geel-hoofd

Sulaika Kroon

Trainer Nine Star Ki Opleiding

geel-hoofd

Meta van Saus

Trainer Nine Star Ki Opleiding

geel-hoofd

Danielle van Zeelst

Directrice eerste indrukken, Social Samurai, Back Office Queen.

Meer leren over Nine Star Ki?

Volg de 4-daagse online training Nine Star Ki onthult wie je bent

Volg gratis de nieuwste Nine Star Ki 4-daagse online training vanuit je eigen huis en kom erachter wie jij bent, wat jij hier te doen hebt en wat jij nodig hebt om dat voor elkaar te krijgen.

Ninestarki Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders