Over mij

Ik geloof ten diepste dat wij in het westen van de wereld energie enorm onderschatten.

Ik ben Nadine, brave entrepeneur, energy-alchemist en leef samen met mijn prachtige man Rajendra Chhanai.

Ik ben een diepe voeler en denker. Aan de oppervlakte heb ik niks te zoeken. Ik onderzoek en bestudeer menselijk gedrag hun vanuit Energie Essence Design en kan genieten van enerzijds de gelaagheid van de mens alsook de symplicity. Het leven is niet zwart wit. Niet goed of fout. Het leven is. Net als jij.

Mijn superpower

Energie vertegenwoordigt het feminiene terwijl mindset het masculiene vertegenwoordigt.

Wanneer ze in balans zijn, zijn ze krachtig, onstuitbaar en een ware levenskracht. In disbalans creëren ze het tegenovergestelde.

Als kind met een hoog IQ en een hoge gevoeligheid was ik altijd een slimme waarnemer. In mijn gezin van herkomst essentieel omdat daar zelden werd gezegd wat er werkelijk bedoeld werd. Dit leidde tot veel verwarring vanwege de tegenstrijdige signalen die werden uitgezonden.

Ik hoorde wat er werd gezegd en ik voelde de onderliggende emoties.

Voelen werd mijn secret superpower.

Secret omdat het mijn intelligentie was waarom ik geprezen werd en mijn voelen werd niet op waarde geschat.

De drop out op school

Ik deed de dingen altijd op mijn eigen manier en voelde me vaak een buitenstaander maar heb dat nooit als vervelend ervaren.

Ik was de drop out op school omdat ik voelde dat dat niet mijn pad was. Ik wilde mijn vrijheid van denken behouden en ik weigerde me aan te passen.

Ik voelde toen al dat voor mij een ander pad was weggelegd dan de weg van het gemiddelde. Ik voelde excellentie.

 

Persoonlijke missie

De dynamiek tussen mensen heeft me altijd gefascineerd. Gedurende lange tijd werkte ik met teams en bij elk conflict of misverstand dacht ik altijd: “jullie begrijpen elkaar gewoon niet.”

Het onbegrip kwam voort uit het onvermogen van de meeste mensen om op een diep niveau te kunnen luisteren.

Het begrijpen van anderen werd een persoonlijke missie.

Het is dan ook niet verwonderlijk ik in 2018, na een aantal jaar als coach te hebben geëxperimenteerd, het opleidingscentrum Nine Star Ki Nederland heb opgericht.

Vanaf dag één was het een groot succes.

Het succes leidde er in 2022 toe dat ik de eenmanszaak omzette in een bv ( besloten vennootschap)

Vanaf het moment dat ik mijn handtekening bij de notaris had gezet wist ik al dat dit is niet de juiste beslissing voor mij.

Ik had dat innerlijke stemmetje genegeerd dat vroeg; “Nadine is dit echt wat jij wil?”

Binnen een week wist ik al dat ik uit deze constructie zou stappen.

Het was een uitdagend proces om alles om te zetten en het terug draaien voelde als in eerste instantie als falen.

Ik ging helemaal terug naar basis. Naar mijn eigen Essence Design. Vanuit daar heb ik alles weer opgebouwd. Ik had stevige keuzes te maken. Mijn Essence Design gaat over waarde bieden op een heel diep level voor een exclusieve groep klanten die waarde ook erkent en nodig heeft.

Rigoreus besloot ik het kennis- en opleidingsinstituut te sluiten en mijn jarenlange kennis over energie en business beschikbaar te stellen voor kleine groep klanten mijn onverdeelde aandacht krijgen en die grootste resultaten behalen.

Ik ben echt in mijn kracht als ik datgene kan doen waar ik goed in ben.

Mijn klanten begeleiden om vanuit hun Energie Essence Design te leven en ondernemen. Om hun leefomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken passend bij hun Design.

Ik ben van mening dat jouw mindset nog zo goed kan zijn, het kan maar 50% van jouw capaciteit benutten. Ga je voor 100% dan heb je rekening te houden met jouw Energie Essence Design.

Ik geloof niet in snelle pleister plakkende oplossingen noch in pilletjes slikken noch in het trainen van je mindset om de dingen die niet helpend zijn in jouw leven zijn te onderdrukken daarmee verwaarloos je jouw ziel intens.

Ik geloof in onderzoeken, in de week leggen, voelen en bijsturen.

Je kunt met mij enkel trajecten aangaan van een jaar. De 4 seizoenen zijn er niet voor niks. Deze cycli heb je te doorlopen om op lange termijn duurzame verbeteringen te ervaren.

 

Podcast

Volg me op instagram

Neem contact met me op

Over mij

Ik geloof ten diepste dat wij in het westen van de wereld energie enorm onderschatten en mindset overschatten.

Meld je aan voor updates