The Next Level Nine Star Ki opleiding - Nine Star Ki Nederland
Opleiding

Dé Nine Star Ki Opleiding van Nederland

De enige gecertificeerde NSK opleiding voor coaches die een methodiek willen toepassen zodat ze hun klanten magische resultaten leveren.

start 26 febrauri 2021

Het doel van de opleiding

Met de kennis die jij hebt probeer je klanten te coachen. Je ontwikkelt trajecten, schrijft behandelplannen maar het gewenste resultaat blijft uit of het kost veel tijd om daar te komen.

 

Hoe kan het? Waarom werkt het bij de één wel en bij de ander niet? Je begrijpt er niks van. Je voelt aan alles dat je jouw klant kunt coachen maar hoe?

Met de methodiek Nine Star Ki zorg jij ervoor dat je het probleem van je klanten sneller oplost. Je weet exact welke oplossing bij welke klant werkt en waarom. 

Je wordt een betere coach en levert magische resultaten.

Het probleem

Wat er nu niet goed gaat

Met de kennis die jij hebt probeer je klanten te coachen. Je ontwikkelt trajecten, schrijft behandelplannen maar het gewenste resultaat blijft uit of het kost veel tijd om daar te komen.

Hoe kan het? Waarom werkt het bij de één wel en bij de ander niet? Je begrijpt er niks van. Je voelt aan alles dat je jouw klant kunt coachen maar hoe?

ideale scenario

Waar je naartoe wilt

Terwijl jij blakend van zelfvertrouwen jouw klanten richting een magisch resultaat coacht blijft jouw agenda vol stromen met afspraken. Iedereen wil immers gecoacht worden door de coach die op miraculeuze wijze hun blauwdruk in handen heeft.

karinvanderhelm

Ik was op zoek naar een coachingstool waar ik onderscheid mee kan gaan maken. Dat heb ik gevonden in de Nine Star Ki. Energie is de rode draad door mijn leven en Nine Star Ki past daar heel goed in.

Karin van der Helm
jolandaleurs

Ik streef er naar om vooral de gezinnen en dan juist de kinderen te helpen met het opgroeien en ontwikkelen naar mooie, zelfstandige volwassenen. En daar helpt Nine Star Ki heel goed bij.

Jolanda Leurs
Nine Star Ki_academy-107

Ik gebruik Nine Star Ki in mijn praktijk om meer te weten over de drijfveren van mijn cliënten, maar ook om mezelf en mijn kinderen beter te begrijpen en te ondersteunen.

Charlotte Visscher
debbymaas

Echt een aanrader voor elke coach! De next level opleiding heeft me veel gebracht zowel privé als in mijn werk!

Debby Maas
de toekomst

Na de opleiding

Tijdens de opleiding ga onherroepelijk met jezelf aan slag waardoor je jouw zelfvertrouwen een enorm boost geeft. Je gaat jezelf echt een super tof persoon vinden. Dat heeft een positief effect op jouw klanten. Hoe meer zelfvertrouwen je hebt hoe meer je gezien wordt als de go- to persoon in jouw vakgebied. Klanten staan in de rij om gecoacht te worden door de persoon die hun beter kent dan dat ze zichzelf kennen. Doordat je de Nine Star Ki opleiding hebt gevolgd heb jij op toegang tot blauwdruk van elke klant. Deze magische methodiek zorgt voor magische resultaten.

Christian Domselaar

Nine Star Ki – Next Level bracht mij terug naar mijn eigen natuurlijke kern en kracht, begrijpen en ervaren hoe ik in het leven sta, hoe ik de dingen doe omdat ik nu eenmaal zo ben. Nadine weet als geen ander hoe dat werkt, wat ze met Next Level in gang zet en waar je als coach als eerste zelf doorheen hebt te gaan. “Twee kanten van dezelfde medaille” zegt ze altijd, je kwaliteiten en je valkuilen. Het fijne aan Nadine is dat zij je juist zal helpen het anders te zien, zodat je er zelf naar kan en mag gaan kijken en je daar weer fijn bij gaat voelen.


Christian Domselaar - ninestarkicoaching.nl
Nine Star Ki_academy-92

Nine Star Ki next level heeft mij gebracht dat ik sneller bij de kern van mijn klanten kom. En daarmee mijn klanten ook. Nine Star Ki is voor mij een vertaling van wat er gebeurd bij mensen, wat ze voelen, herkennen maar tot nu geen woorden voor hadden. Ik weet wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en wat ik uitstraal. En waarom mensen dus op een bepaalde manier op mij reageren en wat hun verwachtingen van mij daardoor zijn, als coach als mens. Nu trek ik ook de mensen bewuster aan die ik hiermee kan helpen. Ik weet nu welke klanten in een eerste gesprek echt niet het achterste van hun tong laten zien en bij welke klanten ik niet aan het woord zal komen omdat ZIJ het woord hebben. Dit maakt mijn werk nog interessanter, diepgaander en uitdagender.

Eline Smeets- Stans - Praktijk Real Sense
graziellacasula

Het toevoegen van Nine Star Ki binnen mijn praktijk heeft ervoor gezorgd dat ik hele toegankelijke en laagdrempelige consulten kan geven en daarmee vrouwen op een snelle manier inzicht kan geven. Inzicht in haar basis, haar behoeftes, haar sterke kanten en valkuilen en vanuit daar samen verder werken. De Next Level opleiding zit goed in elkaar met verschillende manieren van leren die elkaar complementeren. Nadine weet hele ingewikkelde stof praktisch te maken en in Jip en Janneke taal uit te leggen. De Next Level opleiding zou een must moeten zijn voor elke coach die het beste met haar klant voorheeft.

Graziella Casula - Coach on the move/656 Nine Star Ki

Oprichster NSK Nederland

Over Nadine Melenhorst

Op het moment dat ik kennis maakte met deze methodiek worstelde ik enorm met mezelf. Ik voelde me niet thuis in deze wereld. Ik voelde me anders dan anderen. NSK gaf me mijn gebruiksaanwijzing. Het bracht me acceptatie en inzicht in wie ik echt ben.

Het biedt oplossingen die ik in andere methodieken niet terug zag. Ik heb veel gedaan, gezien en geprobeerd maar niks was zo treffend en toepasbaar als dit. Het zou zonde zijn als we daar niet meer gebruik van maken.

Mijn Missie: Dat Nine Star Ki in 2022 net zo’n gewoon woord in coachland is als NLP. Met meer dan 50 afgestudeerde coaches in een jaar zijn we op hard op weg.

NSK Opleiding

start op 18 september 2020
1547
Prijzen zijn excl. BTW
  • Opleiding van 6 maanden
  • 3 live dagen
  • Inclusief certificaat
  • Besloten community met live Q&A's
  • Bonus de Academy twv €647,-

Twijfel je nog?

Twijfel zit altijd in je hoofd. Niet in jouw gevoel. Jouw gevoel weet als geen ander wat goed is voor jou. De belemmeringen die jouw hoofd bedenkt mag je aan de kant schuiven. Bij twijfel doen!

Voor jou als je

je leven wilt veranderen en klaar voor de next level bent

werkt met mensen en graag ziet dat er meer begrip onder mensen komt

nieuwsgierig bent aangelegd en anderen graag beter wilt begrijpen

weet dat er meer is tussen hemel en aarde

als jij je klanten meer handvatten wil geven om te gaan met hun problematiek

Niet voor jou als je

gelooft dat jouw manier de enige manier is en niet wil dat je leven verandert

als je geen interesse hebt in hoe andere mensen zijn en je je niet wilt verdiepen in een ander

vindt dat mensen geen fouten mogen maken en geen moeite doet om een ander te begrijpen

alles met feiten onderbouwd wil hebben​

niet klaar bent om je eigen overtuigingen opnieuw tegen het licht te houden

Veel gestelde vragen

Naast de lesdagen en de Masterclasses gemiddeld 3 uur per week.

Absoluut! Het geeft jou nog meer handvaten om jouw klanten beter te kunnen coachen. Het is een must voor elke coach.

Dat kan ook. Deze opleiding is voor iedereen die graag de diepte in wil met de Nine Star Ki.

Tijdens de coachopleiding leer je ook alle coach vaardigheden en dat wat er nodig is om een eigen praktijk te starten.

Jazeker. Tijdens Next Level Nine Star Ki gaan we veel meer de diepte in en tijdens de live dagen zit je met een kleine groep mensen die allemaal op ongeveer hetzelfde level zitten.

Nine Star Ki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches