NSK Academy - Nine Star Ki Nederland
online training

De Nine Star Ki Academy

Het middel om jezelf en de mensen om je heen beter te leren begrijpen

Nine Star Ki

Alles start met begrip

De Nine Star Ki academy is de meest effectieve en doeltreffende manier om jezelf beter te leren begrijpen. Daarnaast geeft Nine Star Ki je ook inzicht in de ander.   

Nine Star Ki is waanzinnig, cool en ontzettend leerzaam. Ik kijk er naar uit om jou met de invloeden van het Oosten kennis te laten maken. Omdat ze je leven hier in het westen enorm positief gaan beïnvloeden. Misschien weet je het al maar Nine Star Ki één van de oudste vormen van de Oosterse astrologie. Astrologie gaat er van uit dat de positie van planeten, zon, maan en dierenriemtekens op het moment van jouw geboorte je karakter bepalen. Daar gaan we dus naar kijken!

NSK levert je zoveel concreets op in jouw dagelijkse leven en in je business.

– Nadine Melenhorst

privé leven

NSK zorgt voor

Nine star ki zorgt in je privéleven onder andere voor zelfacceptatie. Je weet waarom je doet wat je doet waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Dat zorgt ook voor:

zakelijk

Ook in je werk

Doordat je jezelf en jouw beslissingen beter begrijpt zal je ook in je werk meer resultaat halen. Je kunt anderen beter helpen vanuit hun hulpvraag. Hierdoor:

bettylubbers

Ik vind NSK een mooie toevoeging in mijn praktijk, zowel voor het kind als voor de ouders. Ik ben me er nog steeds in aan het verdiepen, ik wil nog veel meer weten!

Betty Lubbers
Nine Star Ki_academy-92

Ik ben een jaar geleden de Academy gaan doen. Ik ben Kind- en Oudercoach en gebruik NSK in mijn praktijk als aanvulling bij gezinnen waar onrust heerst.

Eline Smeets - Stans
Nine Star Ki_academy-107

Ik gebruik Nine Star Ki in mijn praktijk om meer te weten over de drijfveren van mijn cliënten, maar ook om mezelf en mijn kinderen beter te begrijpen en te ondersteunen.

Charlotte Visscher
rosannevreeswijk

Echt heel interessant en Leerzaam Nine Star Ki. Heel fijn om jezelf en anderen beter te begrijpen. Kan de Academy aan iedereen aanraden!

Rosanne Vreeswijk
Maak kennis met

De 9 verschijningsvormen

Nine Star Ki is gebaseerd op vijf natuur elementen. Elk element heeft zijn eigen kwaliteiten en valkuilen met zijn eigen verschijningsvormen.

4 Hout

9 Vuur

2 Aarde

3 Hout

5 Aarde

7 Metaal

8 Aarde

1 Water

6 Metaal

NSK Academy

Modules

De Academy is opgedeeld in 20 modules. Elke les heeft een bijbehorende werkboek en uitleg. Je leert alles over:

Voor wie

Geschikt voor jou?

De NSK Academy is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. En gelooft in de dualiteit van het leven. Donker en licht. Yin & Yang.

Oprichster NSK Nederland

Over Nadine Melenhorst

Ik heb jarenlang grote teams aangestuurd en ik gaf leiding aan honderden mensen. Mijn kracht was altijd de talenten in de individuele mens zien en daardoor in het team.

Ik ben zelf hoog sensitief en hoogbegaafd, die twee samen zijn mijn grote talent. Dat is de reden dat ik zo blij wordt van Nine Star Ki omdat je daar ratio combineert met intuïtie.

Ik ben oprichtster van Nine Star Ki Nederland en de Academy is een online opleiding waar meer dan 550 mensen aan meedoen. Daarnaast leid ik meer dan 50 coaches op in de Nine Star Ki Opleiding. 

martinezoetmulder

De Academy heeft ervoor gezorgd dat ik mijn handleiding heb gevonden. Ik weet nu waar ik goed in ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik reageer en handel in bepaalde situaties. Naast mijn handleiding heb ik ook die van mijn kinderen gekregen, hoe fijn is dit.

Martine Zoetmulder
Jolanda

In het begin was ik een beetje sceptisch. Maar wat een eye openers! Dingen die ik me zo vaak afgevraagd heb... Door de Academy kan ik nu mensen in mijn omgeving makkelijker respecteren. Deze Nine Star Ki levenslessen zou iedereen moeten beheersen!

Jolanda van der Sande
rosannevreeswijk

Ik ben besmet met het Nine Star Ki virus. Gelijk in de academie gestapt en sindsdien verslaafd. Het is zo kloppend en menig puzzelstuk viel op zijn plek. Voor mezelf, het gezin waar ik uit kom en mensen in mijn omgeving. Wat een verrijking.

Rosanne Vreeswijk
graziellacasula

Nine Star Ki klikte meteen voor mij. Ik werd gegrepen door de materie. Ik heb veel meer inzicht in mezelf gekregen, maar ook begrip voor de mensen om mij heen en dat is zo waardevol.

Graziella Casula

Nine Star Ki Academy

De gebruiksaanwijzing van jezelf en de mensen om je heen
€782
298,87 prijzen zijn incl. btw.
  • Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.
  • Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden
  • Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen
  • De invloed van yin yang op jouw leven
  • Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.
soul purpose training op laptop

extra

Bonus

Toegang tot het online programma Find Your Soul Purpose
twv € 397,-

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.

Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden

Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen

De invloed van yin yang op jouw leven

Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.

Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is persoonlijke ontwikkeling.

Het geeft je business een boost.

Het verbetert absoluut de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen.

Absoluut! Sterker nog het is een must. Dan weet je namelijk exact hoe je ze moet behandelen. Een 9 vuur heeft een andere benadering nodig dan een 8 aarde en 8 aarde weer een totaal andere dan 5 aarde enzovoort enzovoort. Het maakt je als klant coach zoveel waardevoller voor je klanten.

Ja 100%. Hout kinderen kunnen bijvoorbeeld niet stil zitten. 6 metaal en 1 water kinderen zijn heel erg in zichzelf gekeerd. Dus weten welk element een kind heeft is heel erg waardevol zodat jij je ze goed kan begeleiden in hun ontwikkeling.

Doordat ik de materie zo goed beheers kan ik iedereen coachen. Dat is juist mijn kracht. Ik weet wat jij nodig hebt en kan daarop coachen. Ik kan goed omgaan met de elementen die mij energie kosten omdat ik weet hoe ik dat moet doen. De enige voorwaarde is dat je bereid moet zijn te veranderen en je te ontwikkelen anders kan ik niks.

Nine Star Ki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches