NSK Academy - Ninestarki Nederland

Online cursus

NINE STAR KI ACADEMY

Welkom bij de Nine Star Ki Academy.

Dé complete thuisstudie waarin je alles leert over Nine Star Ki astrologie, de vijf elementen en hun 9 verschijningsvormen. De Academy is de plek om thuis te komen bij jezelf en leer je jouw potentieel volledig te benutten.  

gebruik Nine Star Ki

Om je nooit meer tegen te laten houden

De Nine Star Ki academy is de meest effectieve en doeltreffende manier om jezelf beter te leren begrijpen. Daarnaast geeft Nine Star Ki je ook inzicht in de ander.   

Nine Star Ki is waanzinnig, cool en ontzettend leerzaam. Ik kijk er naar uit om jou met de invloeden van het Oosten kennis te laten maken. Omdat ze je leven hier in het westen enorm positief gaan beïnvloeden.

Nu voor €297,-

Nine Star Ki academy

De NSK Academy is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. 

Als jij meer inzicht wil hebben in het gedrag van jezelf en de mensen om je heen.

Als jij wil leven vanuit jouw kern. Met alle mooie en minder mooie dingen die daarbij horen.

Als jij je business een boost wil geven. Meer klanten beter begeleiden.

ster

Kennis en inzichten

Door Nine Star Ki leer je jezelf maar ook andere te accepteren wat uiteindelijk zorgt voor meer begrip.

ster

20 modules

De Academy is opgedeeld in 20 modules. Elke les heeft een bijbehorende werkboek en uitleg.

ster

Kijk,- en leesmateriaal

In de academy staan video's voor je klaar, maar je ontvangt ook een werkboek. Iedereen leert op zijn of haar manier.

ster

Je eigen tempo

Je blijft onbeperkt toegang tot de modules houden, je kunt alles in je eigen tijd en tempo volgen vanuit je huis.

Nu voor €297,-

Wat leer je

in de Nine Star Ki academy

Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.

Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden

Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen

De invloed van yin yang op jouw leven

Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.

ALS JE DE Nine Star Ki THUISSTUDIE HEBT gevolg dan

Heb je meer zelfvertrouwen

Nine star ki zorgt in je privéleven onder andere voor zelfacceptatie. Je weet waarom je doet wat je doet waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Dat zorgt ook voor meer rust in huis omdat je je kinderen beter begrijpt, je minder discussieert met je partner omdat je hem/haar beter begrijpt. Je bent zelf minder geïrriteerd naar andere omdat je weet waarom een ander doet wat hij doet.

Behaal je betere resultaten

Doordat je jezelf en jouw beslissingen beter begrijpt zal je ook in je werk meer resultaat halen. Je kunt anderen beter helpen vanuit hun hulpvraag. Waardoor je de juiste betalende klanten aantrekt, een super functioneel team om je heen kan bouwen en sneller resultaat met je klanten bereikt omdat je weet hoe je ze moet benaderen.

Nu voor €297,-

martinezoetmulder

De Academy heeft ervoor gezorgd dat ik mijn handleiding heb gevonden. Ik weet nu waar ik goed in ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik reageer en handel in bepaalde situaties. Naast mijn handleiding heb ik ook die van mijn kinderen gekregen, hoe fijn is dit. ​

MARTINE ZOETMULDER

Jolanda

In het begin was ik een beetje sceptisch. Maar wat een eye openers! Dingen die ik me zo vaak afgevraagd heb… Door de Academy kan ik nu mensen in mijn omgeving makkelijker respecteren. Deze Nine Star Ki levenslessen zou iedereen moeten beheersen!

JOLANDA VAN DER SANDE

rosannevreeswijk

Ik ben besmet met het Nine Star Ki virus. Gelijk in de academie gestapt en sindsdien verslaafd. Het is zo kloppend en menig puzzelstuk viel op zijn plek. Voor mezelf, het gezin waar ik uit kom en mensen in mijn omgeving. Wat een verrijking.

ROSANNE VREESWIJK

OVER Nine Star Ki NEDERLAND

oprichtster en trainer Nadine Melenhorst

Nine Star Ki is mijn dagelijkse basis en mijn fundament. “I am hooked” vanaf het eerste moment dat ik hiermee kennis maakte. Ik ben inmiddels lichtelijk geobserdeerd geraakt door menselijk gedrag 😀.

Het fascineert me mateloos! Nine Star Ki onderschrijft, waar ik zo in geloof; Wij mensen kunnen allemaal slechte, domme en onhandige dingen doen. Iedereen heeft mooie en minder mooie kanten. Omdat we leven in een wereld waarin de focus ligt op het mooie is er voor dat minder mooie geen plek.

Nine Star Ki leerde me ook dat iedereen unieke eigenschappen heeft. Dat elke eigenschap een voor en nadeel heeft. Twee zijdes van dezelfde medaille dus. Maar die moet je wel van jezelf weten om jezelf echt te kennen!

Niemand wil gemiddeld zijn. Niemand wil een kopie zijn van een ander.

Ik miste de lessen van het leven.
Al deze lessen heb ik gevonden in Nine Star ki.
Ik kan niet wachten om ze met jou te delen!

NEGEN STERREN ASTROLOGIE

Binnen de Nine Star Ki zijn er 5 elementen en deze hebben 9 verschijningsvormen: Hout (3 en 4), vuur (9), aarde (2,5 en 8), metaal (6 en 7) en water(1). 

 

Elke Nine Star Ki reeks heeft drie getallen. Je hoofdgetal, je maandgetal en je uitingsgetal. Dit getal is gekoppeld aan een element.

 

Deze drie getallen omschrijven jouw potentieel, jouw gevoelswereld en de manier waarop jij handelt. Weten waar deze getallen voor staan en wat ze doen zorgt ervoor dat jij thuiskomt bij jezelf. Dat jij jouw potentieel gaat benutten, gaat doen waar jij je goed bij voelt & jezelf volledig kan omarmen.  

Nu voor €297,-

Veelgestelde vragen

Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.

Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden

Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen

De invloed van yin yang op jouw leven

Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.

Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is persoonlijke ontwikkeling.

Het geeft je business een boost.

Het verbetert absoluut de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen.

Absoluut! Sterker nog het is een must. Dan weet je namelijk exact hoe je ze moet behandelen. Een 9 vuur heeft een andere benadering nodig dan een 8 aarde en 8 aarde weer een totaal andere dan 5 aarde enzovoort enzovoort. Het maakt je als klant coach zoveel waardevoller voor je klanten.

Ja 100%. Hout kinderen kunnen bijvoorbeeld niet stil zitten. 6 metaal en 1 water kinderen zijn heel erg in zichzelf gekeerd. Dus weten welk element een kind heeft is heel erg waardevol zodat jij je ze goed kan begeleiden in hun ontwikkeling.

Doordat ik de materie zo goed beheers kan ik iedereen coachen. Dat is juist mijn kracht. Ik weet wat jij nodig hebt en kan daarop coachen. Ik kan goed omgaan met de elementen die mij energie kosten omdat ik weet hoe ik dat moet doen. De enige voorwaarde is dat je bereid moet zijn te veranderen en je te ontwikkelen anders kan ik niks.

Schaf je het programma aan en besluit je dan dat het toch niks voor jou is? Je krijgt binnen 7 dagen na aankoop je geld gewoon terug. 

Ninestarki Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders