NSK Academy - Nine Star Ki Nederland
Nine Star Ki is de gebruiksaanwijzing van jezelf en de mensen om je heen

De Nine Star Ki academy is de snelste en meest magische leerweg om jezelf op diepe lagen te leren begrijpen zodat je weet hoe jij en de mensen om je heen werken. En van daaruit kun je werken aan wederzijds begrip. 

Nine Star Ki is waanzinnig, cool en ontzettend leerzaam. Ik kijk er naar uit om jou met de invloeden van het Oosten kennis te laten maken. Omdat ze je leven hier in het westen enorm positief gaan beïnvloeden. Misschien weet je het al maar Nine Star Ki één van de oudste vormen van de Oosterse astrologie. Astrologie gaat er van uit dat de positie van planeten, zon, maan en dierenriemtekens op het moment van jouw geboorte je karakter bepalen. Daar gaan we dus naar kijken!

Transformatiefasen

De 5 elementen volgen elkaar op om de cyclus van geboorte en dood van al het leven mogelijk te maken.

Hout (geboorte) > vuur (wording) > aarde (consolidatie) > metaal (rijping) > water (ontbinding)

Wanneer deze elementen elkaar opvolgen kan de cyclus van geboorte tot dood worden volbracht.

Elementen cyclus
De cyclus van de elementen

Als de elementen elkaar opvolgen dan is het een  voeden cyclus
Water voedt de wortels van hout, hout wordt gebruikt om vuur te maken, wat er overblijft van vuur is voeding voor de aarde, aarde houdt de as vast en daaruit ontstaat metaal, metaal wordt onder hoge druk vloeibaar als water.

Als ze een fase overslaan wordt de cyclus destructief.
Water blust het vuur, vuur smelt het metaal, metaal hakt het hout om, hout splijt met haar wortels de aarde en aarde vervuilt het water waardoor je het niet meer kunt drinken.

jeremy-bishop-556948-unsplash

Hout

Goed geworteld zorgt hout voor een stevig fundament gebaseerd op groei en ontwikkeling. Hout kan goed samen en hout kan goed alleen. Het groeit in een groep en kan solitair. Hout moet af en toe gesnoeid worden om zo in de juiste richting te blijven groeien

mike-labrum-151765-unsplash

Vuur

Vuur heeft een transformatie kracht die geen van de andere elementen in zich heeft. Vuur is het symbool van harstocht. Vuur is zorgt voor licht in de duisternis. Vuur is snel en richtingloos.

diego-santos-677490-unsplash

Aarde

Aarde zorgt voor veiligheid en geborgenheid. De aarde draait langzaam en vol vertrouwen dat datgene wat er gebeurd moet gebeuren. Aarde zorgt voor voeding. Het is een typisch vrouwelijk element

diego-duarte-cereceda-299854-unsplash

Metaal

Metaal is een sterke solide kracht. Het zijn de schatten van deze wereld. Ze hebben iets mystieks. Iets spiritueels.
Het is een typisch mannelijk element.

samara-doole-294959-unsplash (1)

Water

Water eenmaal in beweging gebracht is een enorm krachtig element. Het goed in het verbergen van dingen die niet naar de oppervlakte mogen komen. Het is vloeibaar en daardoor zeer flexibel.

Wat levert het je concreet op in jouw dagelijkse leven en in je business

Nine Star Ki geeft je in je prive leven:

 • Inzicht in je eigen denken, gedrag en gevoel
 • Zelfacceptatie
 • Zelfvertrouwen omdat je weet hoe je in elkaar zit
 • Weten wat je moet doen als je niet in je element zit
 • Rust in huis omdat je je kinderen beter begrijpt
 • Minder discussie met je partner omdat je hem/ haar beter begrijpt
 • Minder geïrriteerd naar anderen omdat je weet waarom een ander doet wat hij doet en jij je daarop kan aanpassen
" Inzicht is het begin van het oplossen van elk probleem."​

– Nadine Melenhorst

Nine Star Ki helpt jou in je business:
om jezelf en je beslissingen veel beter te begrijpen
om anderen beter te helpen vanuit hun hulpvraag
om de juiste betalende klanten aan te trekken
om een super goed en functioneel goed team om je heen te bouwen.
om met je klanten sneller tot een resultaat te komen omdat je weet hoe je ze moet benaderen
Om alleen nog datgene te doen waar je goed in bent
Omdat je weet van welke klanten je blij wordt en welke je energie kosten.
Wat leer je tijdens de Nine Star Ki Academy ?

De Nine Star Ki Academy is opgedeeld in 15 modules. 

 • Achtergrond Nine Star Ki
 • Yin Yang
 • 5 elementen en 9 verschijningsvormen
 • Voedende en vernietigende cyclus
 • Tabellen voor het uitrekenen voor alle drie de getallen
 • Alle 9 elementen
 • Bepalen van de startpositie
 • 2 bonusfilmpjes

Ben jij geschikt voor Nine Star Ki Academy ?

Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is persoonlijke ontwikkeling. Het verbetert absoluut de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen.

Mis het niet: Het leven is kort. Heel kort. En om het optimale eruit te halen moet je nu beginnen. Niet morgen. Elke dag dat je wacht met optimaal leven is er één teveel.

Voor wie is de Nine Star Ki Academy geschikt?

 • Als jij meer inzicht wil hebben in het gedrag van jezelf en de mensen om je heen.
 • Als jij een diepere verbinding aan wil gaan met anderen
 • Als jij wil leven vanuit jouw kern. Met alle mooie en minder mooie dingen die daarbij horen.
 • Als jij gelooft dat het leven bestaat uit lichten donker. Yin &Yang
 • Als je belangrijke kennis wil vergaren over jezelf
 • Als jij je business een boost wil geven
 • Als jij meer klanten wil
 • Als jij je klanten beter wil begeleiden

Begeleiding door een expert

Nadine Melenhorst​

Ik heb jarenlang grote teams aangestuurd en ik gaf leiding aan honderden mensen. Mijn kracht was altijd de talenten in de individuele mens zien en daardoor in het team.

Ik ben zelf hoogsensitief en hoogbegaafd die twee samen zijn mijn grote talent. Tegenover mijn enorme sensitiviteit moet juist een heel slim brein staan zodat ik woorden kan geven aan datgene wat ik voel maar ook wat een ander voelt. Mijn ziel weet heel goed wat goed is, die van jou ook.

Nadine

Nadine

Nu ben ik Nine Star Ki expert en geef ik consulten aan personen en teams (bedrijven). Ik heb de Nine Star Ki Academy. En vanaf april start de Nine Star Ki licentie coach opleiding.

Wat anderen zeggen

"Nine Star Ki klikte meteen voor mij. Ik werd gegrepen door de materie en dat komt grotendeels door de passie die Nadine uitstraalt en de manier hoe zij het overbrengt. Ik heb veel meer inzicht in mezelf gekregen, maar ook begrip voor de mensen om mij heen en dat is zo waardevol. De toegevoegde waarde van de NSK Academy zit hem echt in de mogelijkheid om Nadine persoonlijk vragen te stellen in de Facebook groep! Wil jij jezelf en de mensen om je heen beter leren begrijpen, dan zeg ik doen."
Graziella Casula
"In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik niet zoveel heb met astrologie maar heb ondertussen ook geleerd dat iets niet voor niets op mijn pad komt, dus had ik me aangemeld voor de challenge. Wat een eye openers! Dingen die ik me zo vaak afgevraagd heb.... Door de academy kan ik de mensen in mijn omgeving makkelijker respecteren doordat ik steeds beter in zie waarom iemand iets doet of vooral niet anders kan. Mijn dochters en vriendinnen al verschillende keren inzichten dmv de elementen over kunnen brengen waar zij dan ook weer iets mee kunnen. Deze Nine Star Ki levenslessen zou iedereen moeten beheersen, het brengt je zoveel! En Nadine is een topper! Ze is zo lekker gewoon in haar uitleg en in haar kwetsbaarheid. Je voelt ook zo haar kracht en positiviteit die ze in haar vak stopt."
Jolanda van der Sande
"De Nine Star Ki Academy kan ik iedereen aanraden. Het heeft me zoveel inzicht gegeven in mezelf maar ook in mijn omgeving. Het is het missende puzzelstukje. Ik snap mijn omgeving nu beter en dat zorgt voor minder irritaties en meer begrip. Ook snap ik mezelf beter waardoor ik (eindelijk) dicht bij mezelf sta. Voorheen wist ik wie ik moest zijn, nu weet ik wie ik écht ben. Wat ik extra tof vind is dat Nadine elke week live komt om vragen te beantwoorden. Op deze manier loop je nooit lang met een vraag, en leer je ook van de vragen van anderen. "
Sulaika Kroon
"Vorig jaar zomer draaide de 1e challenge van Nadine over Nine Star Ki op Facebook. Ik was nieuwsgierig en deed mee.! Het éne bewustzijn na het andere kwam ,toen Nadine mijn elementen benoemde en uitlegde. Ik begreep ineens waarom ik altijd aan het wikken en wegen was en als kind zo overgevoelig werd bevonden. Dit ging ik daarna ook bekijken bij m’n kinderen ,familie, vrienden en collega's aan de hand van hun geboortedata en kreeg daardoor veel meer begrip voor iedereen, door hun Nine Star Ki getallen. Hier wilde ik me echt verder in verdiepen, want naast héel interessant en toepasbaar vond ik t ook gewoon een superleuke materie om mee bezig te zijn en me verder in te verdiepen !Vandaar dat ik me toen direct aangemeld hebt voor de Nine Star KI Academy!! Nu n jaartje verder ben ik inmiddels coach in opleiding bij Nadine."
Claske van Vuuren
"In mijn zoektocht naar mijzelf kwam Nadine met NSK op mijn pad. Een challenge die mij direct aangreep en niet meer losliet en een persoonlijk consult hebben er voor gezorgd dat ik mijn handleiding heb gevonden. Ik weet nu waar ik goed in ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik reageer en handel in bepaalde situaties. Naast mijn handleiding heb ik ook die van mijn kinderen gekregen, hoe fijn is dit. En met de kennis die ik heb opgedaan begrijp ik iedereen beter zodra ik hun geboortedatum weet. Ben jij opzoek naar jezelf, loop je in relatie met andere tegen problemen aan? Dan kan ik je Nadine, en de Nine Star Ki Academy, meer dan aanbevelen. Met haar kennis, haar energie, pure passie en duidelijke, oprechte communicatie geeft zij je de inzichten die je verder zullen helpen."
Martine Zoetmulder

Wees er snel bij! Deze aanbieding is geldig tot dinsdagavond 19 juli 23:59 uur.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Nine Star Ki Academy

Nine Star is de gebruiksaanwijzing van jezelf en de mensen om je heen
€782
298,87 prijzen zijn incl. btw.
 • Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.
 • Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden
 • Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen
 • De invloed van yin yang op jouw leven
 • Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.
Nadine Melenhorst-49
Bonus:

Toegang tot het online programma Find Your Soul Purpose
twv € 397,-

Veel gestelde vragen

Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.

Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden

Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen

De invloed van yin yang op jouw leven

Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.

Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is persoonlijke ontwikkeling.

Het geeft je business een boost.

Het verbetert absoluut de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen.

Sowieso iemand die verstand heeft van de 5 elementen anders gaat die coach niet begrijpen dat jij in beweging gebracht moet worden en tijd nodig hebt om dingen te integreren. Een coach die 6 metaal heeft zodat jij te sturen bent is ideaal of een 8 aarde.

Absoluut! Sterker nog het is een must. Dan weet je namelijk exact hoe je ze moet behandelen. Een 9 vuur heeft een andere benadering nodig dan een 8 aarde en 8 aarde weer een totaal andere dan 5 aarde enzovoort enzovoort. Het maakt je als klant coach zoveel waardevoller voor je klanten.

Door te kijken welk elementen missen bij mijzelf en die te zoeken in anderen. Voor mij moet een coach mij ondersteunen, kennis van zaken hebben en mij in mijn waarde laten. Dus aarde werkt dan perfect. 9 vuur zou niet werken voor mij. Terwijl dat in een designer wel weer heel fijn is. Daarnaast heb ik een VA nodig die met hout kwaliteiten, super flexibel dus. Kortom; je kijkt naar je eigen element en gaat vanuit daar kijken wat nodig is.

Ja helemaal. Door de Nine Star Ki begrijp jij jezelf volledig en als je zelf de materie beheerst begrijp je ook anderen.

Ja 100%. Hout kinderen kunnen bijvoorbeeld niet stil zitten. 6 metaal en 1 water kinderen zijn heel erg in zichzelf gekeerd. Dus weten welk element een kind heeft is heel erg waardevol zodat jij je ze goed kan begeleiden in hun ontwikkeling.

Doordat ik de materie zo goed beheers kan ik iedereen coachen. Dat is juist mijn kracht. Ik weet wat jij nodig hebt en kan daarop coachen. Ik kan goed omgaan met de elementen die mij energie kosten omdat ik weet hoe ik dat moet doen. De enige voorwaarde is dat je bereid moet zijn te veranderen en je te ontwikkelen anders kan ik niks.

Het is het meest voedend voor de partner die gevoed wordt. Het haalt bij de ander echter geen energie weg. Dus het kost de ander niks.

Zeker. De verantwoording hierin ligt altijd bij de ouders. Kinderen kunnen niet veranderen en moet je niet willen. Door de Nine Star Ki leer je wat je kinderen nodig hebben en hoe jij dat kan geven. Ook met een destructief element.

Twijfel je of Nine Star Ki Academy iets voor jou is?

Vul dan deze vragenlijst in en wij nemen telefonisch contact met je op.
Dit gesprek is voor ondernemers die bereid zijn te investeren in een Nine Star Ki Academy, maar nog een vraag hebben.

Nine Star Ki Academy

Nine Star is de gebruiksaanwijzing van jezelf en de mensen om je heen