NSK Academy - Nine Star Ki Nederland

De Nine Star Ki Academy

Het middel om jezelf en de mensen om je heen beter te leren begrijpen

Alles start met begrip

De Nine Star Ki academy is de meest effectieve en doeltreffende manier om jezelf beter te leren begrijpen. Daarnaast geeft Nine Star Ki je ook inzicht in de ander   

Nine Star Ki is waanzinnig, cool en ontzettend leerzaam. Ik kijk er naar uit om jou met de invloeden van het Oosten kennis te laten maken. Omdat ze je leven hier in het westen enorm positief gaan beïnvloeden. Misschien weet je het al maar Nine Star Ki één van de oudste vormen van de Oosterse astrologie. Astrologie gaat er van uit dat de positie van planeten, zon, maan en dierenriemtekens op het moment van jouw geboorte je karakter bepalen. Daar gaan we dus naar kijken!

Wat levert het je concreet op in jouw dagelijkse leven en in je business
Nine Star Ki zorgt in je privé leven voor:
Inzicht in je eigen denken, gedrag en gevoel
Zelfacceptatie
zelfvertrouwen omdat je weet hoe je in elkaar zit
Weten wat je moet doen als je niet in je element zit
Rust in huis omdat je je kinderen beter begrijpt
Minder discussie met je partner omdat je hem/haar beter begrijpt
Minder geïrriteerd naar anderen omdat je weet waarom een ander doet wat hij doet en jij je daarop kan aanpassen
Nine Star Ki zorgt in jouw werk voor:
Jezelf en je beslissingen veel beter te begrijpen
Anderen beter te helpen vanuit hun hulpvraag
De juiste betalende klanten aan te trekken
Een super goed en functioneel goed team om je heen te bouwen.
Snellere resultaten met je klanten omdat je weet hoe je ze moet benaderen.
Dat je alleen nog datgene te doen waar je goed in bent
"EIk ben door de vorige vijf-daagse heel erg enthousiast geworden over NSK. Ik heb de Academy aangeschaft. Ik vind NSK een mooie toevoeging in mijn praktijk, zowel voor het kind als voor de ouders. Ik ben me er nog steeds in aan het verdiepen, ik wil nog veel meer weten!"
Bettie Lubbers
"Ik ben precies een jaar geleden in contact gekomen met NSK en ben de Academy gaan doen. Ik ben Kind- en Oudercoach en gebruik NSK soms in mijn praktijk als aanvulling bij gezinnen waar onrust heerst."
Wendy Luja
Maak kennis met de vijf elementen
hout

Hout

Goed geworteld zorgt hout voor een stevig fundament gebaseerd op groei en ontwikkeling. Hout kan goed samen en hout kan goed alleen. Het groeit in een groep en kan solitair. Hout moet af en toe gesnoeid worden om zo in de juiste richting te blijven groeien

vuur

Vuur

Vuur heeft een transformatie kracht die geen van de andere elementen in zich heeft. Vuur is het symbool van harstocht. Vuur is zorgt voor licht in de duisternis. Vuur is snel en richtingloos.

aarde

Aarde

Aarde zorgt voor veiligheid en geborgenheid. De aarde draait langzaam en vol vertrouwen dat datgene wat er gebeurd moet gebeuren. Aarde zorgt voor voeding. Het is een typisch vrouwelijk element

diego-duarte-cereceda-299854-unsplash

Metaal

Metaal is een sterke solide kracht. Het zijn de schatten van deze wereld. Ze hebben iets mystieks. Iets spiritueels.
Het is een typisch mannelijk element.

samara-doole-294959-unsplash (1)

Water

Water eenmaal in beweging gebracht is een enorm krachtig element. Het goed in het verbergen van dingen die niet naar de oppervlakte mogen komen. Het is vloeibaar en daardoor zeer flexibel.

"Echt heel interessant en Leerzaam Nine Star Ki. Heel fijn om jezelf en anderen beter te begrijpen. Kan de Cursus aan iedereen aanraden!"
Rosanne Vreeswijk
"Nine Star Ki kwam vorig jaar op mijn pad en geeft zoveel inzicht in de familiebanden. Nav Nine Star Ki & me ben ik de Academy gaan doen."
Judith van Arendonk
"Kies voor jezelf en daarmee ook voor de mensen om je heen. Ik ben in ieder geval erg blij met Nadine en Nine Star Ki"
Ireen van Beek
"Het geeft je zoveel inzichten in jezelf, maar vooral ook in anderen. Het maakt het makkelijker jezelf te accepteren precies zoals je bent"
Lisette Grift
" Inzicht is het begin van het oplossen van elk probleem."​

– Nadine Melenhorst

Modules Nine Star Ki Academy

De Nine Star Ki Academy is opgedeeld in 20 modules. 

 • Achtergrond Nine Star Ki
 • Yin Yang
 • 5 elementen en 9 verschijningsvormen
 • Voedende en vernietigende cyclus
 • Tabellen voor het uitrekenen voor alle drie de getallen
 • Alle 9 elementen
 • Bepalen van de startpositie
 • 4 bonusfilmpjes

Ben jij geschikt voor Nine Star Ki Academy ?

Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is persoonlijke ontwikkeling. Het verbetert absoluut de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen.

Mis het niet: Het leven is kort. Heel kort. En om het optimale eruit te halen moet je nu beginnen. Niet morgen. Elke dag dat je wacht met optimaal leven is er één teveel.

Voor wie is de Nine Star Ki Academy geschikt?

 • Als jij meer inzicht wil hebben in het gedrag van jezelf en de mensen om je heen.
 • Als jij een diepere verbinding aan wil gaan met anderen
 • Als jij wil leven vanuit jouw kern. Met alle mooie en minder mooie dingen die daarbij horen.
 • Als jij gelooft dat het leven bestaat uit licht en donker. Yin &Yang
 • Als je belangrijke kennis wil vergaren over jezelf
 • Als jij je business een boost wil geven
 • Als jij meer klanten wil
 • Als jij je klanten beter wil begeleiden

Begeleiding door een expert

Nadine Melenhorst​

Ik heb jarenlang grote teams aangestuurd en ik gaf leiding aan honderden mensen. Mijn kracht was altijd de talenten in de individuele mens zien en daardoor in het team.

Ik ben zelf hoog sensitief en hoogbegaafd, die twee samen zijn mijn grote talent. Dat is de reden dat ik zo blij wordt van Nine Star Ki omdat je daar ratio combineert met intuïtie.

Nadine

Nadine

Ik ben oprichtster van Nine Star Ki Nederland en de Academy is een online opleiding waar meer dan 450 mensen aan meedoen. Daarnaast leid ik meer dan 40 coaches op in de Nine Star Ki Next Level opleiding. 

Wat anderen zeggen

"In mijn zoektocht naar mijzelf kwam Nadine met NSK op mijn pad. Een challenge die mij direct aangreep en niet meer losliet en een persoonlijk consult hebben er voor gezorgd dat ik mijn handleiding heb gevonden. Ik weet nu waar ik goed in ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik reageer en handel in bepaalde situaties. Naast mijn handleiding heb ik ook die van mijn kinderen gekregen, hoe fijn is dit. En met de kennis die ik heb opgedaan begrijp ik iedereen beter zodra ik hun geboortedatum weet. Ben jij opzoek naar jezelf, loop je in relatie met andere tegen problemen aan? Dan kan ik je Nadine, en de Nine Star Ki Academy, meer dan aanbevelen. Met haar kennis, haar energie, pure passie en duidelijke, oprechte communicatie geeft zij je de inzichten die je verder zullen helpen."
Martine Zoetmulder
"In het begin was ik een beetje sceptisch omdat ik niet zoveel heb met astrologie maar heb ondertussen ook geleerd dat iets niet voor niets op mijn pad komt, dus had ik me aangemeld voor de challenge. Wat een eye openers! Dingen die ik me zo vaak afgevraagd heb.... Door de academy kan ik de mensen in mijn omgeving makkelijker respecteren doordat ik steeds beter in zie waarom iemand iets doet of vooral niet anders kan. Mijn dochters en vriendinnen al verschillende keren inzichten dmv de elementen over kunnen brengen waar zij dan ook weer iets mee kunnen. Deze Nine Star Ki levenslessen zou iedereen moeten beheersen, het brengt je zoveel! En Nadine is een topper! Ze is zo lekker gewoon in haar uitleg en in haar kwetsbaarheid. Je voelt ook zo haar kracht en positiviteit die ze in haar vak stopt."
Jolanda van der Sande
"Nine Star Ki klikte meteen voor mij. Ik werd gegrepen door de materie en dat komt grotendeels door de passie die Nadine uitstraalt en de manier hoe zij het overbrengt. Ik heb veel meer inzicht in mezelf gekregen, maar ook begrip voor de mensen om mij heen en dat is zo waardevol. De toegevoegde waarde van de NSK Academy zit hem echt in de mogelijkheid om Nadine persoonlijk vragen te stellen in de Facebook groep! Wil jij jezelf en de mensen om je heen beter leren begrijpen, dan zeg ik doen."
Graziella Casula
"Ik ben sinds mei besmet met het Nine Star Ki virus. Na NSK & kids gelijk in de academie gestapt en sindsdien verslaafd. Waar ik met de westerse astrologie niet zo heel veel kon, was Nine Star Ki een openbaring! Zo kloppend en menig puzzelstuk viel op zijn plek. Vooral voor mezelf (297), maar ook in het gezin waar ik uit kom en mensen in mijn omgeving, wat waardevol, wat een verrijking. Werken met kinderen en hun ouders daar ligt mijn passie, dieren is ook een passie en ook daar gebruik ik NSK."
Sonja Haitjema

Nine Star Ki Academy

Nine Star is de gebruiksaanwijzing van jezelf en de mensen om je heen
€782
298,87 prijzen zijn incl. btw.
 • Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.
 • Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden
 • Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen
 • De invloed van yin yang op jouw leven
 • Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.
Nadine Melenhorst-49
Bonus:

Toegang tot het online programma Find Your Soul Purpose
twv € 397,-

"Ik werk als loopbaancoach. In mijn loopbaan heb ik veel trainingen en opleidingen gevolgd maar toch ontbrak er iets. Op zoek naar dat stukje verdieping en herkenning kwam ik nine star ki tegen. Ik heb vorig jaar de beide 5 daagse gevolgd en ben lid van de academy. Het heeft mij tot dusver erg geholpen om mijn gezin en klanten beter te kunnen plaatsen en te begrijpen. Wat ze beweegt en wat ze nodig hebben."
Manon van Achteren
"Nine Star Ki werkt verslavend. Ook als je denkt niets te hebben met astrologie kan dit echt iets voor je zijn! Waarom is de ene persoon meer teruggetrokken en de ander meer uitbundig. Waarom reageer je soms in emotie anders dan je van jezelf gewend bent, waarom kun je met de ene persoon beter overweg dan met de andere persoon? Een van de vele vragen waarop je met de Nine Star Ki antwoord op kunt krijgen."
Raquel Bosman

Veel gestelde vragen

Wat de 5 elementen inhouden. Wat hun kwaliteiten en hun valkuilen zijn.

Welke 9 verschijningsvormen er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden

Hoe de voedende en de vernietigende cyclus van invloed is op elementen

De invloed van yin yang op jouw leven

Je leert zelf alle drie de getallen berekenen aan de hand van makkelijk te lezen tabellen.

Het is een must voor iedereen die geïnteresseerd is persoonlijke ontwikkeling.

Het geeft je business een boost.

Het verbetert absoluut de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen.

Absoluut! Sterker nog het is een must. Dan weet je namelijk exact hoe je ze moet behandelen. Een 9 vuur heeft een andere benadering nodig dan een 8 aarde en 8 aarde weer een totaal andere dan 5 aarde enzovoort enzovoort. Het maakt je als klant coach zoveel waardevoller voor je klanten.

Door te kijken welk elementen missen bij mijzelf en die te zoeken in anderen. Voor mij moet een coach mij ondersteunen, kennis van zaken hebben en mij in mijn waarde laten. Dus aarde werkt dan perfect.  Daarnaast heb ik een VA nodig die met hout kwaliteiten, super flexibel dus. Kortom; je kijkt naar je eigen element en gaat vanuit daar kijken wat nodig is.

Ja helemaal. Door de Nine Star Ki begrijp jij jezelf volledig en als je zelf de materie beheerst begrijp je ook anderen.

Ja 100%. Hout kinderen kunnen bijvoorbeeld niet stil zitten. 6 metaal en 1 water kinderen zijn heel erg in zichzelf gekeerd. Dus weten welk element een kind heeft is heel erg waardevol zodat jij je ze goed kan begeleiden in hun ontwikkeling.

Doordat ik de materie zo goed beheers kan ik iedereen coachen. Dat is juist mijn kracht. Ik weet wat jij nodig hebt en kan daarop coachen. Ik kan goed omgaan met de elementen die mij energie kosten omdat ik weet hoe ik dat moet doen. De enige voorwaarde is dat je bereid moet zijn te veranderen en je te ontwikkelen anders kan ik niks.

Het is het meest voedend voor de partner die gevoed wordt. Het haalt bij de ander echter geen energie weg. Dus het kost de ander niks.

Zeker. De verantwoording hierin ligt altijd bij de ouders. Kinderen kunnen niet veranderen en moet je niet willen. Door de Nine Star Ki leer je wat je kinderen nodig hebben en hoe jij dat kan geven. Ook met een destructief element.

Twijfel je of Nine Star Ki Academy iets voor jou is?

Vul dan deze vragenlijst in en wij nemen telefonisch contact met je op.
Dit gesprek is voor ondernemers die bereid zijn te investeren in een Nine Star Ki Academy, maar nog een vraag hebben.

Nine Star Ki Academy

Nine Star is de gebruiksaanwijzing van jezelf en de mensen om je heen
" Zo waardevol en zoveel eye-openers mbt tot mijn leven!"
Shirley Fredison
Nine Star Ki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform