nine star ki & coaching - Nine Star Ki Nederland

Nóg beter leren coachen

Doe gratis mee aan de 5 daagse van 2 tot 6 maart

  • Een voorsprong in jouw dienstverlening.
  • Een klant vooraf al leren kennen
  • Kennismaking met een nieuwe dimensie in jouw vakgebied.

In 5 dagen nog beter leren coachen

Coachen is jouw passie.

Je werkt met mensen. Dat doe je met heel veel liefde en plezier. Toch voel je diep van binnen dat je meer kunt. Dat je meer weet.  Je weet dat je je klanten nog effectiever zou kunnen helpen wanneer je ze beter zou begrijpen.

Coachen kan soms heel lastig zijn. Zeker wanneer jouw klant zo anders is dan jijzelf. Het is mogelijk om met iedere klant die echt verandering wil een positief resultaat te boeken. Zodra jij weet wat iemand nodig heeft om in beweging te komen, zodra jij weet wat iemand zijn/haar trigger points zijn kan je daar op inspelen.

Zelfs wanneer ze dat zelf niet weten.

Schrijf je gratis in voor de 5 daagse

Nine Star Ki methode geeft jou inzicht in:

  • Wat jij nodig hebt als mens, als ondernemer.
  • Wat jouw klant in basis nodig heeft om zich goed te voelen.
  • Wat de valkuilen zijn van jouw klant.
  • Wat jouw klant nodig heeft om in beweging te komen.
  • Waar jouw klant echt heel goed in en waar je mee aan de slag kunt.
Nine Star Ki geeft jou de inzichten om nóg beter te coachen

Laat de sterren energie haar werk doen

Succes is het leven waar jij blij van wordt

Je bent opgeleid als professional. Jouw hart ligt bij datgene wat je doet en de mensen die bij je komen. Soms zou je willen dat je in je klant kon kijken. Zodat je zou weten wat ze echt wil. Wat ze echt nodig heeft. Vaak weten mensen dat zelf niet eens. Wat ze echt nodig hebben.   

Weet jij het wel?

Jij bent immers ook maar een mens. Vaak is het uitblijven van een goedlopende praktijk of het uitblijven succes* een frustratie voor menig ondernemer. De oplossing staat in de sterren geschreven. Niet letterlijk. Wel figuurlijk. Als je over de kennis beschikt van Nine Star Ki dan weet je waarom jouw leven loopt zoals het loopt.  Ik laat je zien dat de oplossing vlak onder je neus ligt.

We starten op 2 maart

Breng je leven naar the Next Level met 
Nine Star Ki

Inzicht in de diepe kern van de persoon

Waarom deze gratis 5 daagse?

Want wat als ik je nou vertel dat je met elke klant een diepere verbinding kunt creëeren.

Wat nou als ik jou vertel dat er een methodiek bestaat die je inzicht geeft in de diepe kern van een persoon.
Het is er echt en toen ik deze ontdekte dacht ik maar één ding:

“ hadden mijn ouders, leerkrachten en hulpverleners dit maar
geweten”

Dan was mijn leven heel anders verlopen.

Gratis waardevolle 5 daagse over de 5 elementen

Wat ga je leren

Welke energie jouw klant bij zich draagt

De energie van het wispelturige vuur is totaal anders dan die van het stabiele aarde. De ondoorgrondelijke energie van water verschilt nogal van de verbindende energie van hout om van de energie van het doelgerichte metaal.

De communicatie van jouw klant

Elk element communiceert anders. Elk element gebruikt andere woorden. Dit weten en daarop inspelen zorgt ervoor dat jij jouw klant sneller bereikt.

De valkuilen van jouw klant

Wat maakt dat jouw klant elke keer dezelfde keuzes maakt, dingen doet waar ze uiteindelijk niet blij van wordt.

De behoeftes van jouw klant

Vaak weten we dat zelf niet meer.Omdat we daar op jonge leeftijd vanaf stappen vergeten we dat vaak. De behoeftes weten van jouw klant zorgt gelijk voor een diepere verbinding omdat je jouw klant echt ziet

De talenten van jouw klant

Elk element heeft andere kwaliteiten. Als je deze weet dan kan je daar tijdens je gesprekken rekening me houden. Doen waar je goed in bent levert immers energie op.

Je leert dit niet alleen over de ander. Je leert dit ook over jezelf. Met welke klanten heb je gelijk een klik, en met welke duurt het wat langer?

Laat je in 5 dagen verrassen!

Nine Star Ki

Laat je inspireren door deze Oosterse vorm van astrologie

Nine Star Ki is een eeuwenoude Chinese vorm van Astrologie die jou daar inzicht in geeft. Niks is waardevoller dan precies weten hoe je in elkaar steekt als al het overige weg valt.

Dan kom je bij de kern van iemand. Als je dat weet dan heb je een enorme voorsprong in je dagelijks leven en in je werk.

Inmiddels volgens ruim 400 mensen de Nine Star Ki Academy en ontvangen 40 deelnemers in Maart hun certificaat van Nine Star Ki Next Level en zullen zij deze materie in de praktijk gaan toepassen.

Met Nine Star Ki krijg jij inzicht in wat de talenten, valkuilen, behoeftes en drijfveren zijn van ieder mens en ben jij in staat om met iedereen een diepere verbinding aan te gaan.
Dan heb je de gebruiksaanwijzing van iedereen en dat maakt jouw werk een stuk makkelijker.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan

Nine Star Ki geeft jou de gebruiksaanwijzing van iedereen

Oprichtster Nine Star Ki Nederland

Over Nadine Melenhorst

Ik heb jarenlang grote teams aangestuurd en ik gaf leiding aan honderden mensen. Mijn kracht was altijd om de talenten in de individuele mens te zien en daardoor in het team. 

Ik ben Nine Star Ki Expert en oprichter van Nine Star Ki Nederland. Ik inspireer dagelijks meer dan 3500 mensen op facebook. Ik deel mijn kennis met bijna 400 mensen in de Nine Star Ki academy en ik leidt 40 professionals op tot Nine Star Ki Licentie Coach.

Ik ben zelf hoogsensitief en hoogbegaafd, die twee samen zijn mijn grootste talent. tegenover mijn enorme sensitiviteit moet juist een heel slim brein staan zodat ik woorden  kan geven aan datgene wat ik voel maar ook wat een ander voelt. 

0 +
Volgers
0 +
Leden die de Academy volgen
0 +
Nine Star Ki Licentie Coaches

Meer dan 400 leden zijn positief over Nine Star Ki Nederland

Wat anderen zeggen

" Een Nine star ki consult bij Nadine kan ik iedereen aanraden die meer te weten wil komen over zichzelf en/of over de mensen in zijn/haar omgeving. Ik merk nu al dat ik anders naar mijzelf en anderen kijk."
Mariska Tijdeman
" Nine Star Ki, ik had er nog nooit van gehoord maar het heeft mijn ogen geopend. Door NSK begrijp ik vooral mijzelf beter maar ook een ander. Dit kan ik toepassen in mijn privé leven. "
Danielle van Zeelst
" Nadine weet precies waar ze het over heeft. Ik kan nu relaties beter begrijpen en weet beter wat mijn dierbaren om me heen nodig hebben. "
Ela Grooteman
" Een consult van Nadine is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Nine star ki geeft je inzichten die “ineens” zoveel duidelijk maken, over jezelf, maar ook over jouw relatie tot de ander. "
Daphne Breedveld

Coachen is mijn passie

We starten op 2 maart

Van 2 - 6 maart

Ik neem je mee in de wereld van de Nine Star Ki.

Facebook en Insta Live

Elke avond om 20.00 uur

Masterclass 6 maart

Vrijdagavond 6 maart om 20.00 uur de Masterclass

win te gekke prijzen

Deel na aanmelding deze 5 daagse en maak kans op te gekke prijzen.