Jaaropleiding - Ninestarki Nederland

Voor impactmakers, gevestigde coaches en vrouwelijke leiders. De opleiding die je Levenskwaliteit significant verbetert.

Je wil graag impact maken op de mensen om je heen en jouw klanten. Je voelt je eigen potentie en je weet dat die veel krachtiger is dan wat je nu laat zien. Je bent op weg om een gevestigde naam te worden in jouw vakgebied, dat is jouw ambitie. Je wil andere mensen, jouw klanten,  volgers en netwerk ondersteunen om een betere versie van zichzelf te worden.

 Je gaat voor duurzame relaties met mensen die jouw waarde zien en die jij verder kunt begeleiden op hun weg in dit leven.

Het vraagt van je dat exact weet hoe jij in elkaar zit, hoe je overkomt op anderen en hoe je kunt communiceren op een manier zodat de ander je begrijpt. Impactmakers verbinden zich met mensen. Hoe beter jij je op energetisch level kan verbinden met mensen hoe groter de impact.

Impact maken doe je door de persoon die je bent, het leven wat je leeft, de kennis die je hebt en in hoeverre jij bereid jezelf te laten zien. Het vraagt dat je moeite doet, waarde (h)erkent, de ander werkelijk ziet. Het vraagt om een gezonde balans tussen feminiene en masculiene energie.

Wat je leert tijdens de Nine Star Ki (jaar) opleiding

Ster wit

Module 1: fundament
Theoretisch, luister en leer

Je leert in module 1 de complete basis van Yin & Yang. Het feminiene en het masculiene zijn de basis voor al het leven op aarde. Zonder deze polariteit is er geen leven mogelijk. Deze kennis maakt het makkelijker voor je om te begrijpen welke leiderschapsvormen wel en welke niet bij je passen.

Je leert de complete basiskennis over de vijf elementen; hout, vuur, aarde, metaal en water. Deze energiebewegingen zijn het fundament waarop Nine Star Ki is gebaseerd. Kennis hebben van deze 5 energiebewegingen is een must als je het leven op een diep niveau wil begrijpen en daarop wil anticiperen.
Je leert welke invloed de energie van de 5 elementen, we noemen dit; de 9 verschijningsvormen van deze energie, hebben op ons mensen. De 9 verschijningsvormen bieden je inzicht in menselijk gedrag zoals je nog niet eerder hebt gehad. Het geeft je de mogelijkheid om van iedereen een op maat gemaakte blauwdruk te maken. Op basis van die blauwdruk kan je jouw coaching substansieel verbeteren waardoor jouw waarde stijgt.

Ster wit

Moduele 2: Het huis
praktisch, leer en breng in de praktijk.

In Module 2 focussen we ons op de toepassing van de theorie in jouw dagelijks leven. Je gaat wat je hebt geleerd in praktijk leren toepassen zodat jij leiderschap te kan nemen in jouw leven. Om dat te kunen doen moet je weten wat de basis is van jouw leiderschapsblauwdruk. In deze module ga je leren hoe je die basis kunt inzetten om jouw leiderschapspositie te verstevigen.

Je leert hoe je jouw potentieel volledig benut. Je leert ook hoe je dit anderen, jouw klanten, kunt leren. Je gaat echt een kwaliteitsslag maken in jouw coaching/begeleiding.

Je leert hoe jij welke stappen je kan zetten zodat jij jouw leven optimaal kan leven.

Je leert hoe je een relatie-, gezin-, en teamanalyse maakt, zodat jij in staat bent om daar de juiste balans in aan te brengen.

Je leert met welke mensen je het beste kan samenwerken en welke mensen voor jou een constante uitdaging zijn en hoe je daar het beste mee kunt omgaan.

Wat je krijgt in de

NINE STAR KI JAAROPLEIDING

ster

Community

Je komt in contact met een eigenzinnige groep gelijkgestemden. Je eigen weg bewandelen kan best eenzaam zijn, die tijd is nu voorbij. 2023 is het jaar waarin de energie je uitnodigt tot verbinden. De community fasciiteert daarin.

ster

Begeleiding

Je wordt begeleid door professionele, deskundige en gecertificeerde opleiders. Die jouw weg hebben bewandeld, die alles van Nine Star Ki weten.
Nadine Melenhorst is de hoofdtrainer van deze opleiding.

ster

Trainingsdagen

De traininsdagen zijn op een prachtige locatie in Midden Nederland. 2023 gaat over menselijke verbindingen daarom zal de opleiding volledig offline zijn.
Je kunt het online volgen als daar jouw voorkeur naar uit gaat.

ster

Gediplomeerd coach

Je ontvangt na afronding van de opleiding, het inleveren van je portfolio en het maken van de kennis quiz ontvang je jouw Nine Star Ki diploma.

It's all about energy

krijg inzicht in je eigen blauwdruk en wordt krachtiger in je energie.

Jouw Nine Star Ki blauwdruk geeft je inzicht in jouw natuurlijke energie beweging. Het maakt zichtbaar wie je werkelijk bent. Het leert je waarom je slechts in een aantal dingen heel erg goed bent. Jouw blauwdruk bestaat uit drie lagen:

Jouw potentieel manifesteert zich in de eerste en belangrijkste laag. Deze laag laat zien wat de drijvende kracht is achter jouw persoonlijkheid. Dit is zo krachtig dat de meeste vrouwen deze niet optimaal benutten. Meestal wordt deze energie voor 50%-70%  benut. Terwijl hier zich jouw leiderschapskwaliteiten bevinden. Het is van essentieel om te weten, voelen en ervaren hoe die eerste laag zich in jouw beweegt.

Jouw emotionele binnenwereld manifesteert zich in jouw tweede laag.  Het is een deel van jou wat niet altijd zichtbaar is maar wat bijvoorbeeld jouw ouders erg goed kennen. Als je emotioneel bent, als er stress is, als je blij bent, dan uit zicht dat in de energiebeweging van de tweede laag. Deze laag kan je enorm in de weg zitten als je jouw leiderschapspositie wil claimen. Deze laag volledig kennen zorgt ervoor dat je het positief kunt inzetten.

Jouw handelingswijze de manier waarop je de dingen doet en hoe je overkomt op anderen is wat het derde laag laat zien. Op deze laag heb je de meeste invloed en dat is maar goed ook :-). Een eerste indruk is immers van groot belang als je een leiderschapspositie wil innemen. Daarnaast moet je ook simpelweg weten HOE je dingen doet want zoals je één ding doet doe je alles. 

De Nine Star Ki Jaaropleiding 2023 start dit jaar op 14 april

Je wilt een impactmaker zijn en gaan staan voor wie je echt bent. Dan  is deze opleiding de juiste keuze.

Ster wit

" Wordt een krachtige impactmaker "

Ster wit

Nine Star Ki is de magische en eeuwenoude bewezen methodiek waardoor jij inzicht krijg in je eigen energie bewegingen en daardoor een leven kan leven wat op maat is gemaakt voor jou en niet bedacht door iemand anders. .

Ster wit

Leer welke eigenschappen passen bij jou en wat daar de kwaliteiten en valkuilen van zijn. Het (h)erkennen van jouw schaduwkanten is belangrijk als onderscheid wil maken.

Ster wit

Nine Star Ki brengt je zelfvertrouwen, essentiële inzichten, helpt je patronen te doorbreken én het laat je inzien wat je nu nodig hebt om je verder te ontwikkelen.

Ster wit

Ontvang aan de hand van je geboortedatum jouw eigen blauwdruk. Leer begrijpen wat jouw energie betekent en wat voor invloed deze op anderen heeft.

Ster wit

Leer wat jouw natuurlijke leiderschapskwaliteiten zijn en vergroot deze.

Ster wit

Nine Star Ki zorgt ervoor dat jij het leven op een diepere laag gaat begrijpen.

ERVARINGSVERHALEN

Nadine Melenhorst

Oprichtster en trainer

Nine Star Ki is mijn dagelijkse basis en mijn fundament. Het geeft me zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfliefde. Daar heb ik elke dag profijt van. Ik leef een mijn leven op mijn voorwaarden. Consessies doe ik zelden en keuzes maak doordacht en doortastend. Omdat ik weet wat ik nodig hebt, wat ik te brengen heb, weet ik ook wat ik moet doen om me zo goed mogelijk te voelen.

Nine Star Ki onderschrijft, waar ik zo in geloof; Wij mensen zijn niet gemaakt om een gemiddeld leven te leven al is wat wel wat je wordt wijsgemaakt en waar je voor wordt klaargestoomd vanaf jonge leeftijd. 

Als kind geloofde ik ook niet in het schoolsysteem zoals het er is. Ik wilde niet aan het gemiddelde voldoen want dat was ik niet. Niemand wil gemiddeld zijn. Ik had een hekel aan wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Ik hunkerde naar vakken als: liefdevol communiceren, zelfvertrouwen, benut je talent, ondernemen, hoe werken relaties en vrouw zijn.

Kortom ik miste de lessen van het leven. Al deze lessen heb ik gevonden in Nine Star Ki. Ik kan niet wachten om ze met jou te delen.

Praktische informatie

Jaaropleiding lesdagen:

Level 1: 14, 20, 21 april. En 25 en 26 mei

Level 2: 22 en 23 juni, 14 en 15 september, 9 en 10 november 

 

Trainer: Nadine Melenhorst

Schrijf je in voor de complete jaaropleiding en ontvang de volgende bonussen:

BONUS #1

De Nine Star Ki Academy ter waarde van € 299,- De Nine Star Ki Academy is een online programma die je op een makkelijke en snelle manier kennis kan maken met Nine Star Ki.

BONUS #2

De allernieuwste academy Nine Star Ki Mama & Kids; ter waarde van € 299,- is voor moeders die willen dat hun kind opgroeit tot een blije volwassene met veel zelfkennis zodat zich staande kunnen houden in de wereld omdat ze weten wie ze zijn.

BONUS #3

De Videoserie Nine Star Ki & liefde ter waarde van €97,- . Liefde! We willen het allemaal voelen, maar willen we in een relatie ook allemaal hetzelfde? Zeker niet. Tijdens deze videoserie leer je wat jij en je (toekomstige) partner nodig hebben, wat jullie komen brengen en wat jullie uitdagingen zijn en wederzijdse positieve toevoegingen zijn.

BONUS #4

Het persoonlijke ontwikkelingsprogramma 'Deep Dive online' ter waarde van € 671,55. In dit programma werken we met de 5 hoofdthema's van 2022: Ik, zelfliefde, autonomie, manifestatie en creatiekracht.

BONUS #5

Online training Nine Star Ki & Burn Out, t.w.v. €97. Wanneer je jouw drijfveren niet weet, of geen gebruik maakt van je talenten raak je opgebrand. Leer waar jij energie van krijgt.

BONUS #6

Online training Nine Star Ki & communicatie, t.w.v. €97. Elke verschijningsvorm heeft zijn/haar eigen manier van communiceren, leer daar alles over en begrijp elkaar beter. Leer door Nine Star Ki te begrijpen wat iemand bedoelt.

Level 1

999 Exclusief BTW​
  • Betalen in 3 termijnen is mogelijk

Level 1 + 2

4500 Exclusief BTW​
  • Betalen in 10 termijnen is mogelijk

Veel gestelde vragen

Ja hoor. Als je nog twijfelt of gewoon eerst eens wil ervaren hoe dit is voor jou dan kan je eerst level 1 aanschaffen en daarna beslissen om level 2 te gaan doen. Hou er rekening mee dat je dan 500,- meer betaalt voor level 2. 

Laten we even bellen, zo kunnen wij het beste inschatten of de opleiding bij jou past en nemen we de tijd om je goed te informeren zodat jij een keuze kunt maken waardoor je echt gaat leven. Wil je dat we contact met je opnemen, stuur een email naar support@ninestarkinederland.nl 

We begrijpen dat je misschien nog even wilt overleggen met je familie, of er nog een nachtje over wilt slapen, of dat het financieel deze maand gewoon niet uit komt. Er zijn maar een beperkt (10) aantal plekken dus we willen je de mogelijkheid geven om een plekje te reserveren door een aanbetaling te doen. Jouw plek in de jaaropleiding is dan voor 4 dagen gereserveerd, daarna komt deze te vervallen. Binnen deze 4 dagen kun je dan het volledige bedrag betalen (of in termijnen). Indien je besluit in te stappen brengen we de aanbetaling in mindering natuurlijk. Besluit je niet mee te doen dan vervalt je aanbetaling. We nemen na je aanbetaling sowieso de volgende dag contact met je op om te kijken of er een match is en of de opleiding bij je past. Klik hier om je plek te reserveren. 

Nadine Melenhorst is de hoofdtrainer van de Nine Star Ki opleiding. Zij is de meeste dagen aanwezig. Je kunt ook 1 op 1 door Nadine begeleid worden in een op maat gemaakt jaartraject. Mail naar support@ninestarkinederland.nl als je daar interesse in hebt. Deze trajecten heb een start tarief van 10k

 De bijeenkomsten worden ook opgenomen via ZOOM en die kan je makkelijk terugkijken. Wil je het optimale uit de opleiding en jezelf halen dan is aanwezigheid zeker gewenst. 

Gemiddeld, buiten de lesdagen om, vragen we je om rekening te houden met 20 uur per maand. Nu is het wel zo dat iedereen op zijn eigen wijze leert en op zijn of haar eigen tempo. Het is daarom persoonlijk hoeveel tijd jij daadwerkelijk kwijt bent.

Nee, de opleiding op HBO-niveau wordt gegeven en vraagt geen specifieke vooropleiding.

Voor de coaches/consultants/therapeuten/ leerkrachten en hr medewerkers die nu echt impact willen gaan maken. Als jij meer zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfliefde wil. Als je de taal van energie wil spreken. Als je wilt weten waarom je doet wat je doet en deze patronen wil doorbreken.  Twijfel je het geschikt is voor jou , mail ons dan.

support@ninestarkinederland.nl

Voor vragen organiseren we tussen de lessen door speciale Q&A’s waar je via ZOOM je vragen aan de docenten mag stellen.

De Academy is een waardevol diy programma waar je een deel van de basis van Nine Star Ki leert. Het actief toepassen van Nine Star Ki vraagt meer tijd, meer kennis en oefenen. Je leert per slot van rekening ook niet autorijden uit een boek of omdat je op Youtube filmpjes hebt gekeken van rijlessen.

De kosten kun je opvoeren als studiekosten. Vraag aan je eigen financieel adviseur wat in jouw situatie van toepassing is. De opleiding is belast met BTW en die kan je als ondernemer sowieso terugvragen. De kosten van de opleiding vallen onder jouw zakelijke kosten.

Ninestarki Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders