Bereken jouw NSK getallen reeks - Ninestarki Nederland

JOUW NINE STAR KI GETALLENREEKS

JAARGETAL

MAANDGETAL

UITINGSGETAL

- - -

Dit getal is gebaseerd op jouw geboortejaar en laat zien wat jouw potentieel is. Dat is het belangrijkste, meest dominante getal. Het is de energie waar andere op reageren. Wat kom je doen op deze planeet en welk pakketje eigenschappen heb je daarvoor meegenomen? Dat antwoord ligt verscholen in jouw eerste getal.

Dit getal is gebaseerd op jouw geboortemaand en laat zien hoe jij je voelt in emotie. Het is het getal dat de mensen die jou goed kennen zullen herkennen. Hoe reageer jij als je in je gevoel wordt geraakt; als je vanuit je emotie reageert. 

Dit getal is de energetische samensmelting tussen de eerste en tweede getallen en laat zien hoe jij de dingen doet, hoe jij handelt. Dit getal is zichtbaar bij bijvoorbeeld een eerste ontmoeting. Mensen zien dan dat getal van jou en zullen daarop hun conclusie trekken. Dit getal kan voor veel verwarring zorgen als de verschillen tussen het eerste en derde getal groot zijn. 

Herken je jezelf hierin?

Of juist helemaal niet? No worries! We omschrijven hier de meest voorkomende eigenschappen van de verschijningsvorm. Het kan zo zijn dat jij net die eigenschappen om wat voor reden dan ook niet hebt.

Wat ook kan, en dit zien we vaker, is dat je bent weg gestapt van de kern van het element en bivakkeert in een klein stukje van het element. Dit gebeurt meestal als je als kind heel erg vaak bent gecorrigeerd op je gedrag of na een fiks trauma.

Meer kennis hebben van Nine Star Ki is dan noodzakelijk als je deze fascinerende materie wil inzetten in jouw dagelijks leven.

Meer leren over Nine Star Ki?

Volg de 4-daagse online training Nine Star Ki onthult wie je bent

Volg gratis de nieuwste Nine Star Ki 4-daagse online training vanuit je eigen huis en kom erachter wie jij bent, wat jij hier te doen hebt en wat jij nodig hebt om dat voor elkaar te krijgen.

Meer leren over Nine Star Ki?

Neem een kijkje in de bijzondere wereld van Nine Star Ki.

Wil je nog meer te weten komen over je eigen elementen en de daarbij horende eigenschappen? Bestel dan nu het Nine Star Ki boekenpakket nu voor maar €25,- in plaats van €38. Met deze boeken neem je een kijkje in de bijzondere wereld van Nine Star Ki.

Ninestarki Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders