Plan een gratis gesprek in met Nadine Melenhorst - Nine Star Ki Nederland
Magisch gesprek

Plan een 1-op-1 gesprek in

Ontdek binnen 30 minuten hoe je magische resultaten behaalt met je praktijk.

In 30 min meer inzicht in je praktijk

Ontdek hoe jij magische resultaten haalt

Binnen 30 minuten weet je waardoor je niet de resultaten haalt met klanten die je wilt behalen. Met als resultaat blijere klanten en een goed lopende praktijk.

Dit gesprek is voor jou als:

Kies een datum. Na het afrekenen is de afspraak definitief.
Niet goed? Geld terug. Je loopt geen enkel risico

Nine Star Ki_academy-107

Ik gebruik Nine Star Ki in mijn praktijk om meer te weten over de drijfveren van mijn cliƫnten, maar ook om mezelf en mijn kinderen beter te begrijpen en te ondersteunen.

Charlotte Visscher
graziellacasula

Het toevoegen van Nine Star Ki binnen mijn praktijk heeft ervoor gezorgd dat ik hele toegankelijke en laagdrempelige consulten kan geven en daarmee vrouwen op een snelle manier inzicht kan geven. Inzicht in haar basis, haar behoeftes, haar sterke kanten en valkuilen en vanuit daar samen verder werken. De Next Level opleiding zit goed in elkaar met verschillende manieren van leren die elkaar complementeren. Nadine weet hele ingewikkelde stof praktisch te maken en in Jip en Janneke taal uit te leggen. De Next Level opleiding zou een must moeten zijn voor elke coach die het beste met haar klant voorheeft.

Graziella Casula - Coach on the move/656 Nine Star Ki
Nine Star Ki_academy-92

Nine Star Ki next level heeft mij gebracht dat ik sneller bij de kern van mijn klanten kom. En daarmee mijn klanten ook. Nine Star Ki is voor mij een vertaling van wat er gebeurd bij mensen, wat ze voelen, herkennen maar tot nu geen woorden voor hadden. Ik weet wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en wat ik uitstraal. En waarom mensen dus op een bepaalde manier op mij reageren en wat hun verwachtingen van mij daardoor zijn, als coach als mens. Nu trek ik ook de mensen bewuster aan die ik hiermee kan helpen. Ik weet nu welke klanten in een eerste gesprek echt niet het achterste van hun tong laten zien en bij welke klanten ik niet aan het woord zal komen omdat ZIJ het woord hebben. Dit maakt mijn werk nog interessanter, diepgaander en uitdagender.

Nine Star Ki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches