Coachopleiding - Ninestarki Nederland

Maak kennis met de eeuwenoude Oosterse astrologie die ervoor zorgt dat jij je niet meer de mond laat snoeren en je veel minder snel geraakt wordt, NINE STAR KI

Welkom en fijn dat je er bent vrouw. Is er een stem in jou die zegt dat als je nu niets gaat doen er niets zal veranderen? Grote kans dat die stem gelijk heeft. Nu je hier bent en dit leest is de kans groot dat je er klaar voor bent om een aantal dingen in je leven en je bedrijf flink aan te pakken.

Je bent een vrouwelijke ondernemer, een coach, een therapeut, een lichtwerker van professie. Je bent best wel bad ass. Je wilt ook graag het bewustzijn van mensen, de hele aarde wel vergroten. Jezelf persoonlijk transformeren lukte aardig. Maar als je heel eerlijk bent loop je op dit moment nog wel tegen 101 verouderde systemen aan die je groei belemmeren. 

Een leven opbouwen compleet vanuit wie jij bent, wat jij nodig hebt en wat jij in deze wereld komt brengen, verandert de kwaliteit van jouw leven en de levens om je heen.

Wil je de bestaande systemen om je heen transformeren? Wil je uit de kooien van andermans verwachtingen en regels breken? Om te worden wie je echt bent en om je potentieel volledig te gaan benutten? Dan is Nine Star Ki wat je zoekt. Leer met zelfvertrouwen te gaan staan, leer jouw waarheid hardop en overal uit te spreken.

Wat je krijgt in de

NINE STAR KI JAAROPLEIDING

Community

Je komt in contact met een bad ass groep gelijkgestemden. Je eigen weg bewandelen kan best eenzaam zijn, die tijd is nu voorbij.

Begeleiding

Je wordt begeleid door professionele, deskundige en gecertificeerde opleiders. Die jouw weg hebben bewandeld, die alles van Nine Star Ki weten.

Trainingsdagen

Je komt samen met jouw groep bij elkaar in een prachtige, luxe en ontspannen omgeving. Waarin je jezelf op diepere lagen leert kennen en jouw waarheid leert uit te spreken.

Gediplomeerd coach

Je ontvangt na afronding een gecertificeerd diploma omdat je dan een Nine Star Ki coach bent. We helpen je bij level drie je bedrijf succesvol in te richten.

Wat je leert tijdens de Nine Star Ki opleiding

LEVEL 1 theoretisch, luister en leer

Je leert in Level 1 de complete basiskennis over de vijf Nine Star Ki elementen, hout, vuur, aarde, metaal en water. Je leert alles over de verschijningsvormen waarin Nine Star Ki zich voor kan doen, in totaal zijn dit er negen. Je leert over de complete basis van Yin & Yang. Je leert over de eigenschappen die een positieve en een negatieve kant hebben. Je leert over de voedende en de vernietigende cyclus. Dit alles gaat je een flinke basis zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfrealisatie geven.

LEVEL 2 praktisch, leer en breng in de praktijk

In Level 2 focussen we ons op de toepassing van de theorie in jouw dagelijks leven. Je gaat wat je hebt geleerd in dit level in de praktijk leren te brengen. Je leert wat de belangrijkste behoeften per verschijningsvorm zijn. De negen verschijningsvormen uit Level 1 representeren de drijfveren van jou als mens. Je leert hoe je een Nine Star Ki reeks compleet maakt, hoe je de ontbrekende elementen in je leven toevoegt. Je leert hoe je een relatie-, gezin-, en teamanalyse maakt, zodat jij in staat bent om daar de juiste balans in aan te brengen. BONUS: Je leert alles over coachingstechnieken.

LEVEL 3 business, gericht op de ondernemer

Jij bent je bedrijf. Zakelijk succes vindt plaats vanuit persoonlijke ontwikkeling. Tijdens Level 3 ga jij aan de slag met jezelf én je bedrijf. Je leert hoe je de voor jou meest belangrijke stappen naar succes zet. Je leert hoe je voor jouw bedrijf een salescirkel uitwerkt zodat je klanten krijgt en houdt. Je leert wat jij mag aankijken als ondernemer, waar ben je goed in en waar niet. Je leert met welke mensen je het beste kan samenwerken en welke mensen voor jou een constante uitdaging zijn. Je leert hoe je marketing doet die past bij jou. Je leert dankzij Feng Shui om jouw werkomgeving optimaal te maken. Na afronding van dit level staat de basis van je huis als een aarde reeks. Stevig dus!

Wat anderen over de opleiding zeggen

Praktische informatie

LEVEL 1

 • De lesdagen vinden plaats op: 25 en 26 september, 2 en 3 oktober, 23 en 24 oktober
 • Tijdstip: 10.00 uur tot 13.00 uur
 • Locatie: Online lessen vanuit je eigen huis te volgen via ZOOM
 • Docenten: Nadine Melenhorst en Sulaika Kroon
 • Certificaat van deelname

Alle online lessen die plaatsvinden worden voor je opgenomen, zodat je ze altijd en net zo vaak als jij wilt, terug kan kijken. De voorkeur gaat uit naar live deelname, maar dit is geen vereiste.

LEVEL 2

 • De lesdagen vinden plaats op: 4 en 5 november, 25 en 26 november, 2 en 3 december.
 • Tijdstip: 10.00 uur tot 16.00 uur.
 • Locatie: Trainingscentrum Nine Star Ki Nederland in Scherpenzeel
 • Docenten: Nadine Melenhorst, Sulaika Kroon en Meta van Saus
 • Diploma

Wanneer je op één van de trainingsdagen niet live aanwezig kan zijn, faciliteren wij om de lessen via ZOOM te volgen. Ook zijn deze lesdagen thuis terug te kijken.

LEVEL 3

 • De lesdagen vinden plaats op 18 en 19 januari, 8 en 9 maart, 10 en 11 mei 2022
 • Tijdstip: twee complete trainingsdagen, inclusief overnachting
 • Locatie: wordt later bekend gemaakt
 • Docenten: Nadine Melenhorst, Katelijne Vermeulen en Meta van Saus
  Gastdocenten: Carolien Karsten & mystery speakers

Voor beide dagen is je aanwezigheid een vereiste.

Schrijf je in voor de complete jaaropleiding en ontvang de volgende bonussen:

BONUS #1

De Nine Star Ki Academy ter waarde van € 299,- De Nine Star Ki Academy is het online programma waarin je op een makkelijke en snelle manier kennis kan maken met Nine Star Ki.

BONUS #2

De videoserie Nine Star Ki & Kids ter waarde van € 95,- Tijdens deze videoserie leer je over Nine Star Ki & Kids. Wat vinden ze makkelijk, waar hebben ze moeite mee en waar hebben ze extra ondersteuning bij nodig.

BONUS #3

De Videoserie Nine Star Ki & de liefde ter waarde van €95,- De liefde. We willen het allemaal voelen, maar willen we in een relatie ook allemaal hetzelfde? Zeker niet. Tijdens deze videoserie leer je wat jij en je (toekomstige) partner nodig hebben, wat jij en de ander komt brengen en wat jullie uitdagingen zijn.

BONUS #4

De Online training Nine Star Ki & Communicatie ter waarde van € 79,- Vanuit Nine Star Ki gezien heeft iedereen zijn of haar eigen taal. Miscommunicatie ontstaat vaak vanuit onbegrip. Dat los je hier gelijk mee op!

BONUS #5

De Monthly Energy Focus ter waarde van € 276,- Tijdens deze maandelijkse online masterclass leer je wat de energie is van die maand en wat dat voor jou inhoudt en van je vraagt en en wat het betekent.

BONUS #6

De Embrace Life ter waarde van € 150,- Deze wekelijkse mail op zondag zit altijd boordevol inspiratie, tips en leuke weetjes die je inspireren, motiveren en op jouw pad houden.

Burn out training

BONUS #7

De online Nine Star Ki & Burn-out training ter waarde van €79,- geeft je inzichten in jouw behoeften en als jij ervoor gaat zorgen dat je aan die behoeftes voldoet dan neem jij voorgoed afscheid nemen van je burn-out. Het bijkomend voordeel; je leert jezelf veel beter kennen.

Level 1

799,-
 •  

Level 1 & 2

2499,-
 •  

Level 1, 2 & 3

5949,-
 • Inclusief 6 bonussen t.w.v. € 995

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan zeker. De prijs voor de Levels als je ze los aanschaft
Alleen Level 1 € 799,-
Alleen Level 2 € 2200,-
Alleen Level 3 € 3954,-

Ja, dat kan natuurlijk. Je betaalt voor Level 1 en 2 samen  € 2499,-

Past de opleiding Nine Star Ki wel bij mij? We staan je graag te woord en zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 13.00 uur.  06 83 87 02 40
support@ninestarkinederland.nl

of chat met ons. 

We begrijpen dat je misschien nog even wilt overleggen met je familie, of er nog een nachtje over wilt slapen, of dat het financieel deze maand gewoon niet uit komt. Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus we willen je de mogelijkheid geven om een plekje te reserveren door een aanbetaling te doen. Jouw plek in de coachopleiding is dan voor 4 weken gereserveerd, daarna komt deze te vervallen. Binnen deze 4 weken kun je dan het volledige bedrag betalen (of in termijnen). Indien je besluit in te stappen brengen we de aanbetaling in mindering natuurlijk. Besluit je niet mee te doen dan vervalt je aanbetaling. Klik hier om je plek te reserveren. 

Nadine Melenhorst is de hoofdtrainer van de Nine Star Ki opleiding.
Je krijgt veel met haar te maken.

Het is geen probleem als je er niet live bij kunt zijn. De bijeenkomsten worden ook opgenomen via ZOOM en die kan je makkelijk terugkijken zo vaak en wanneer je maar wilt.

Gemiddeld, buiten de lesdagen om, vragen we je om rekening te houden met 20 uur per maand. Nu is het wel zo dat iedereen op zijn eigen wijze leert en op zijn of haar eigen tempo. Het is daarom persoonlijk hoeveel tijd jij daadwerkelijk kwijt bent.

Nee, de opleiding op HBO-niveau wordt gegeven en vraagt geen specifieke vooropleiding.

Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Als je wilt weten waarom je doet wat je doet en belangrijker nog, dat je daar oké mee leert te zijn. Veelal schrijven coaches, psychologen en therapeuten die maatwerk willen leveren voor hun klanten zich in. Ook is de Nine Star Ki opleiding geschikt als je een verdiepende opleiding zoekt en als je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Of als je ondernemer bent en je een beter lopend bedrijf wenst te creëren.

Voor vragen organiseren we tussen de lessen door speciale Q&A’s waar je via ZOOM je vragen aan de docenten mag stellen.

De Academy is een waardevol programma waar je een deel van de basis van Nine Star Ki leert. Het actief toepassen van Nine Star Ki vraagt meer tijd, meer kennis en oefenen. Je leert per slot van rekening ook niet autorijden uit een boek of omdat je op Youtube filmpjes hebt gekeken van rijlessen.

De kosten kun je opvoeren als studiekosten. Vraag aan je eigen financieel adviseur wat in jouw situatie van toepassing is. De opleiding is belast met BTW en die kan je als ondernemer sowieso terugvragen. De kosten van de opleiding vallen onder jouw zakelijke kosten.

Ja. De opleiding is zo opgebouwd dat je, in september al zou kunnen starten met je eigen bedrijf. Natuurlijk ondersteunen we je daar uitgebreid in én bij.

Ninestarki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches