Coaching - Nine Star Ki Nederland
 
Kom in je element teamconsult

Heb je een bedrijf en wil je inzicht krijgen wat er in het team speelt, wat er nodig is om een compleet team te zijn, dan is een teamconsult erg een must.

Dit consult kan op locatie en wordt gegeven aan het complete team.
Je krijgt inzicht wat er in het team speelt en het team leert wat de behoefte van eenieder is, zodat ze elkaar begrijpen. 

Wat zijn de drijfveren en valkuilen van ieder teamlid en hoe zet je ieders talent in.

Hiermee zorg je voor meer plezier op de werkvloer, minder ziekteverzuim.

Daarnaast zet je mensen op de juiste plek, zodat talenten benut worden en dit heeft effect op het succes van je bedrijf.


Business coaching

Aan de hand van je Nine Star Ki reeks kijk ik welke kwaliteiten je bezit, wat je nog nodig hebt om je bedrijf succesvol te laten worden en welke stappen je concreet kan zetten om ervoor te zorgen dat je bedrijf succesvol wordt.
Het resultaat is dat er doelen gesteld worden, er richting bepaald wordt en dat je weet waar je naartoe gaat. Dat resulteert erin dat je je bedrijf zo kunt inrichten dat je er blij van wordt. Een bedrijf waar je blij van je wordt is een bedrijf wat voor jou werkt in plaats van tegen jou.

Als jij in je element in je bedrijf staat dan claim je je vrijheid terug.

Er zijn twee opties:

  • Een dagconsult, waarbij we een hele dag heel intensief één op één aan de slag gaan. Ik reserveer tijd voor twee ondernemers per maand.
    Jouw investering 1747,00 euro excl. btw
  • Een traject van 6 maanden, waarbij we maandelijks één dagdeel (2 uur) aan de slag gaan met jou en je onderneming.
    Jouw investering 2900,00 euro, excl. btw

Wat anderen zeggen

" Hartstikke leuk en interessant om jezelf en je relatie met je omgeving beter te leren kennen/ begrijpen. Nadine is zeer gedreven en weet waar ze het over heeft. De Summerschool was zeer leuk en leerzaam om te volgen. Ik beveel het zeker aan als je meer wilt ontdekken over 9-star-Ki en jezelf. "
Iris Hagenaar
" Een consult van Nadine is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Nine star ki geeft je inzichten die “ineens” zoveel duidelijk maken, over jezelf, maar ook over jouw relatie tot de ander. Daarnaast is Nadine een tof en oprecht mens dat echt de tijd voor je neemt. "
Daphne Breedveld
" Wauw wat een krachtige en fijne vrouw is Nadine. Ze weet precies waar ze het over heeft en wist alle vragen die ik had direct te beantwoorden. Met de informatie die ik gekregen heb met daarbij aanvullende tips kan ik mezelf beter begrijpen, Ik kan relaties beter begrijpen en weet beter wat mijn dierbaren om me heen nodig hebben. Het is zo fijn om de Nine Star Ki de Luxe consult gehad te hebben, hier kan ik de rest van mijn leven gebruik van maken. Lieve Nadine dank je wel voor je openheid en eerlijkheid. Je bent een topper. "
Ela Grooteman
" Een Nine star ki consult bij Nadine kan ik iedereen aanraden die meer te weten wil komen over zichzelf en/of over de mensen in zijn/haar omgeving. Het geeft zoveel inzichten en een stuk bewustwording over hoe je in elkaar zit. Nadine legt het zo ontzettend duidelijk uit, je gaat veel herkennen. Ik heb een paar dagen geleden het consult gehad en ik merk nu al dat ik anders naar mijzelf en anderen kijk. Nadine is heel duidelijk en eerlijk en daarnaast een heel leuk en lief persoon om mee te praten."
Mariska Tijdeman
" Door het Nine Star Ki consult van Nadine in 2015 weet ik welke elementen bij mij en de dat van mijn gezin horen. Je snapt elkaar beter. Je weet dan waarom iemand zo reageert, wat dan ook voor minder irritatie zorgt. Ook voor jezelf is het fijn om te weten dat sommige eigenschappen gewoon bij je horen en kan je het daardoor makkelijker loslaten en accepteren wanneer dit nodig is. Ook vind ik het erg mooi om eigenschappen van mezelf te herkennen in de omschrijving van de elementen. Wanneer je het ook leest..Op dit moment of een paar jaar later...het blijft kloppen. "
Ilonka van de Weerd
" Nine Star Ki, ik had er nog nooit van gehoord maar het heeft mijn ogen geopend. Een feest van herkenning. Ik dacht namelijk altijd dat ik een beetje gek was, anders of een buitenbeentje, hoe je het ook wilt noemen. Simpelweg voelde ik me niet begrepen, dus IK moest veranderen. Ik was hard aan het werken om de dingen die zo “mij” waren ver weg te stoppen omdat anderen zeiden "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg". Ik schakelde coaches in om mij te helpen met van alles. En toch viel ik elke keer terug in een patroon, de welbekende vicieuze cirkel, ik liep continue vast. Aan de hand van Nine Star Ki heeft Nadine mij laten zien dat er niets aparts aan mij óf een ander is. De kunst is om te (h)erkennen dat niet iedereen hetzelfde is, dit te accepteren en je daarop aan te passen. Nadine heeft mij dit laten zien aan de hand van de elementen die bij mijn geboortedatum horen, mijn energie. Hetgeen waar ik op vast liep werd helder in 1 uur. In één keer was daar acceptatie en kan ik inspelen op mijn eigen elementen (situatie) zonder daarbij mijzelf te verliezen. Door Nine Star Ki begrijp ik vooral mijzelf beter maar ook een ander. Dit kan ik toepassen in mijn business en privé leven, twee vliegen in één klap. Het is absoluut niet zweverig maar volkomen logisch en bovenal een feest van herkenning. Niet te vergeten Nadine is ook een heel tof mens waarbij je je meteen op je gemak voelt."
Danielle van Zeelst