Sulaika Kroon - Ninestarki Nederland
sulaika.kroon

sulaika.kroon

Over deze NSK coach

Meld misbruik

DSC_6358-Bearbeitet-Bearbeitetf

Sulaika Kroon

Hey! 

Mijn naam is Sulaika Kroon, 995 en ik ben Nine Star Ki coach met een specialisatie in angst. 

Er rust (helaas) een enorm taboe op angst. 
Aan de ene kant vanuit degene die angst heeft. Denk aan schaamte, het willen verbergen en er niet over durven of willen praten. Daarnaast vanuit de omgeving omdat ze vaak geen idee hebben wat ze moeten doen om iemand te helpen.
 
Zelf heb ik 6 jaar lang last gehad van angst en het regeerde mijn leven. Voor mezelf én mijn omgeving een moeilijke tijd, mede door het taboe wat erop rust en het onbegrip van beide kanten. Waar kwam de angst vandaan? Wat is het precies en hoe kom ik er vanaf?
Sinds ik in aanraking ben gekomen met Nine Star Ki vielen voor mij alle kwartjes. Eindelijk wist ik waarom ik angsten had en waar ze vandaan kwamen.  En belangrijker: hoe ik er vanaf kon komen. Nadat ik zelf geen angsten meer had ben ik me gaan verdiepen in de andere elementen en hun angsten. Ik móest hier iets mee doen. Juist omdat ik weet hoe het is, en door het taboe wat erop ligt.
 
Dit heeft geleidt tot het online programma 'Met volle angst vooruit'. Een online programma over de 9 verschijningsvormen binnen de Nine Star Ki én hun angsten. Wat is de achterliggende reden dus de oorzaak, waar komt angst vandaan en belangrijker: hoe kom je er vanaf?
 
Woman on a mission.
Het voelt als mijn missie om anderen te begeleiden die last hebben van angsten. Niemand hoeft met of in angst te leven. Mijn motto is daarom ook: 'Met volle angst vooruit!'. 
Daarnaast ben ik sinds 2019 besmet met het NSK virus. Mijn doel is om Nine Star Ki groots te maken in Nederland. Nine Star Ki is op dit moment nog het missende element in Nederland. Als meer mensen kennis krijgen van Nine Star Ki komt er meer begrip en acceptatie tussen mensen onderling. Nine Star Ki zorgt voor een gelukkiger leven en ik zie graag gelukkige mensen.
 
Waarvoor kun je bij mij terecht:
Je kunt bij mij terecht als je meer informatie wil over Nine Star Ki, angst of een combinatie van beiden. Ik geef online consulten en daarnaast heb ik een online programma ontwikkeld over de 9 verschijningsvormen binnen de Nine Star Ki en hun angst. 
Wekelijks geef ik een gratis Masterclass over angst en over NSK.
Voor meer informatie kun je op mijn site kijken, www.sulaikakroon.nl 
Daarnaast kun je me op social media vinden onder: Sulaika Kroon en op Facebook ook onder: coachingspraktijk Sulaika Kroon! 
 
Let's go! met volle angst vooruit:) 

Sulaika Kroon Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Locatie

Contact Informatie

Zip/Post Code
3313AR
Address
96, Schipbeekstraat, Staart-Oost, Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland, 3313AR, Nederland
Phone
Social Information

Neem contact op met deze NSK coach

Ninestarki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches