Sulaika Kroon - Nine Star Ki Nederland
sulaika.kroon

sulaika.kroon

Over deze NSK coach

DSC_6443hjgk

Sulaika Kroon

Een Nieuwe start

Het was februari 2019. Er kwam een advertentie voorbij op Facebook van Nadine met haar Nine Star Ki & Me.  In de advertentie werd beloofd dat ik, na het volgen van de challenge, erachter zou komen wie ik echt ben en ik zou mezelf volledig gaan accepteren en omarmen. Ik had nog nooit van de elementen gehoord en ik was behoorlijk sceptisch over alle vormen van astrologie. Ik besloot me toch aan te melden, om aan Nadine duidelijk te maken dat ook Nine Star Ki onzin was.

Ik heb de challenge gevolgd en de dag dat ze mijn element behandelde veranderde alles. Ze beschreef mij precies zonder te weten wie ik ben.  Het was erg confronterend en tegelijkertijd voelde het als thuiskomen. Waar ik vooraf sceptisch was, wilde ik nu meer weten. Wat is Nine Star Ki? Waarom weten mensen dit niet? Hoe kan ik meer te weten komen? Ik besloot me dan ook direct aan te melden voor de Nine Star Ki Coachopleiding.

Dit was de beste keuze die ik ooit had kunnen maken. Ik had veel last van angst- en paniekaanvallen. Mijn leven ging van de ene paniekaanval naar de andere en er waren dagen dat ik niet eens naar buiten durfde. Ik was bang om dood te gaan en deze angst zorgde er uiteindelijk voor dat ik niet durfde te leven. Door Nine Star Ki weet ik waarom ik deze angstaanvallen had en hoe ik er vanaf kon komen. Vol trots kan ik je dan ook vertellen dat ik al bijna 2 jaar geen angst- en paniekaanvallen meer gehad heb. Nine Star Ki heeft mijn leven veranderd en heeft mij volledig in mijn element gezet.

Tijdens de coachopleiding ben ik stage gaan lopen bij Nine Star Ki Nederland en deze stage heeft geleid  tot een baan. Ik heb een jaar lang intensief mogen werken met Nadine en dit heeft er nu toe geleid dat ik mijn eigen coachpraktijk opzet.  Zonder haar en Nine Star Ki had ik deze stappen nooit durven zetten.

Mijn doel met NSK

Mijn doel is om Nine Star Ki groots te maken in Nederland. Nine Star Ki is op dit moment nog het missende element in Nederland. Als meer mensen kennis krijgen van Nine Star Ki komt er meer begrip en acceptatie tussen mensen onderling. Nine Star Ki zorgt voor een gelukkiger leven en ik zie graag gelukkige mensen.

Mijn focus

Ligt op het coachen van mensen die  zichzelf zijn kwijtgeraakt. Denk hierbij aan het hebben van angsten, een burn-out of mensen die  moeite hebben zichzelf te accepteren en omarmen. Ik begeleid mensen zodat ze hun eigen licht kunnen laten schijnen.

0 Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Je score:

Contact Informatie

Neem contact op met deze NSK coach