Meta van Saus - Ninestarki Nederland

Meta van Saus

Over deze NSK coach

Meld misbruik

Meta van Saus
0 0 beoordelingen

Meta van Saus

Hallo allemaal,

Mijn naam is Meta en ik ben Feng Shui adviseur en nine star ki coach. Ik heb 2 kinderen, 1 hond en 2 katten en woon in Drenthe.

Wat heeft nine star ki voor mij gedaan?

Ik ben al bezig met nine star ki sinds begin 2019, toen het op mijn pad kwam. Ik heb toen een 5-daagse gevolgd bij Nadine, nine star ki & business en was direct verslaafd. Ik was toen op zoek naar mijn passie en wist dat ik altijd wat met energie wilde gaan doen en ben toen op zoek gegaan naar de basis van nine star ki en die vond ik in de Feng Shui. Ik ben toen de Feng Shui Academy gaan doen om met die kennis de next level opleiding in te stappen en mijn leven in te vullen met nine star ki.

Nine star ki heeft mijn ogen geopend wat betreft alles. Je kan het overal voor gebruiken. Voor mijzelf heeft het mijn ogen geopend voor het feit dat ik altijd anders ben geweest dan anderen en dat dat oké is. Dat ik eigenlijk nooit ergens tussen paste en dat dat ook oké is. Dat het oké is als anderen mij niet accepteren voor wie ik ben. Het is oké dat ik altijd 100 dingen tegelijk wil doen en het is oké dat ik vaak lekker alleen wil en moet zijn. Het is oké dat ik vaak dingen doe die ik niet uit kan leggen, maar dat ik dat op gevoel doe. Alles is goed zoals het is en dat is het mooie aan nine star ki, het oordeelt niet, het observeert.

Waarom ben ik nine star ki coach geworden?

Ik ben nine star ki coach geworden vooral om anderen te kunnen helpen, om anderen een handvat te geven over wie ze zijn en waarom ze de dingen doen die ze doen en vooral om jezelf te kunnen accepteren waarom je bent wie je bent. Een mooie blauwdruk voor je leven te overhandigen.

Wat is mijn expertise?

Mijn expertise op nine star ki gebied gaat vooral naar honden. Ik ben opgegroeid met dieren, mijn ouders hadden altijd een hele dierentuin aan dieren en dan vooral honden. Ik weet heel veel van hondengedrag en kan de nine star ki daar perfect bij gebruiken. Mijn expertise buiten nine star ki is de Feng Shui. Hoe geweldig is het om je huis te gebruiken om de harmonie in jezelf terug te vinden. Ik gebruik je huis om tot de kern van je zijn te komen.

veel liefs,

Meta van Saus, 665

Meta van Saus Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Contact Informatie

Address
Drenthe, Nederland
Phone

Neem contact op met deze NSK coach

Meta van Saus Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Ninestarki Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders