Loes van der Tang - Nine Star Ki Nederland
loes van der tang

loes van der tang

Over deze NSK coach

243D094D-9CC6-47EE-9B18-D095EA47CC0A
0

0 Beoordelingen

Loes van der Tang

Allang op zoek

Dit voorjaar dacht ik nu stoppen we ermee. Altijd maar op zoek naar iets nieuws. Ik was zo klaar met dit gedrag. Ik had besloten geen nieuwe opleidingen, (gratis) challenge meer te volgen.  Mijn hoofd loopt over van de ideeën maar welk plan wil ik nu uitvoeren? Ik ben heel veelzijdig en heel enthousiast. Ik ben kunstenaar en van nature coach ik mensen. Al jaren wilde ik iets voor mezelf beginnen. Maar wat dan? Wordt het iets met kunst of toch het coachen? Voordat ik mijn plan had uitgewerkt was ik alweer enthousiast over het volgende plan. Ik werd echt gek van mezelf. 

Totdat ik een advertentie voorbij zag komen voor een 5 daagse Nine Star Ki en relatie. Een paar jaar gelden ben ik gereïntegreerd voor mijn werk door een Nine Star Ki coach. Dat was een van de redenen dat deze advertentie mijn aandacht trok. Wat is dat nu eigenlijk Nine Star Ki? Ik was sceptisch een oosterse astrologie voelde als een cursus theezakjes vouwen. Toch heb ik me ingeschreven. Het heeft me verrast en gegrepen die week. Ik snapte ineens waarom ik deed wat ik deed. Mijn reeks is 133 mijn hoofd is een grote ideeën machine die de daadkracht mist om haar plannen uit te voeren. Ik heb zeker de potentie om te kiezen en een eigen bedrijf neer te zetten. Alleen heb ik dan een businesscoach te zoeken. Mijn interesse was getriggerd ik heb me voor de summerschool ingeschreven en al snel ook voor de Next Level coach opleiding. Ik vind het fascinerend om te zien hoe alles klopt. Als ik naar mijn dochter kijk dan denk ik had ik dit maar eerder geweten dan had ik haar veel beter begrepen. Gelukkig is het altijd mijn streven geweest om haar pure kern zoveel mogelijk in takt te laten. Met de kennis van nu zie ik dat zij volledig van nature haar eigen reeks leeft. Ik kan nu ook zo genieten om te zien hoe de reeksen bij mijn kleinkinderen werken. Ik heb inmiddels die coach in de arm genomen de eerste keuzes inmiddels gemaakt en dat voelt goed. 

Mijn doel met Nine Star Ki 

Wat ik graag wil is mensen kennis te laten nemen van hun eigen reeks aan de hand van Nine Star Ki. Ik ben er van overtuigd dat als je kennis hebt van je eigen reeks je een veel gelukkiger leven kan leiden. Het zorgt ervoor dat je thuiskomt bij jezelf. Je weet waarom je doet wat je doet en je kan makkelijker keuzes maken voor een gelukkig leven. 

Mijn ervaringen met coaching 

Ik heb kennis van Nine Star Ki, NLP, EFT, The Work, 365 Dagen Succesvol en een berg levenservaring. Ik werk al 3 jaar als teamcoach bij 365 dagen succesvol en als intuïtief wandelcoach. 

Mijn focus

Ik wil mensen naar een gelukkig duurzaam leven begeleiden. Wat zijn jouw dromen en hoe kunnen we jouw reeks daarvoor inzetten om dit te bereiken. Hoe gaat het binnen de relatie ik wil met jou gaan kijken wat je nodig hebt om de dynamiek te begrijpen en hoe kan je daar invloed op kan hebben. 

0 Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Je score:

Contact Informatie

Locatie

Neem contact op met deze NSK coach