Lisette Grift - Nine Star Ki Nederland
Lisette Grift

Lisette Grift

Over deze NSK coach

FotoshootErmLmetlaptop
0

0 Beoordelingen

Lisette Grift

Hoi, wat leuk dat jij hier bent én dus geïnteresseerd bent in Nine Star Ki! 

Ik zelf ben sinds april 2019 helemaal verliefd op Nine Star Ki. Ik deed mee met een 5-daagse van Nadine en ik weet nog dat ik dacht: huh, wat? Hoe kan het dat zij zo goed weet te vertellen hoe ik in elkaar zit? Dat vond ik zo bijzonder dat ik er meer van wilde weten en dus meteen zonder aarzeling de academie aanschafte. En daar werd ik zo blij van, want wat vielen er een kwartjes. Keer op keer dacht ik: oh, daarom doe ik dus wat ik doe. Maar eerlijk is eerlijk, ik vond niet alles leuk....

Mijn naam is trouwens Lisette Grift en ik ben een 297. Ik ben dus dat troetelbeertje, die vurige draak en de levensgenieter ineen! En vooral dat troetelbeertje vond ik verschrikkelijk. Alleen de naam al haha. Maar het klopte natuurlijk wel... De aversie die ik ertegen voelde, kwam puur en alleen omdat ik jarenlang in de grootste valkuil van de 2 aarde, het niet voor mezelf zorgen, had gezeten. Dat gebeurde me inmiddels bijna nooit meer, maar vooral omdat ik de andere kant was uitgeschoten. De kant van het wegstoppen van mijn grootste kwaliteit; het liefdevolle en zorgzame. En je snapt het al, daar zat natuurlijk de confrontatie!!

Als coach loop ik niet weg voor confrontaties ~ practice what you preach ~ en ik ging de uitdaging aan om mezelf te omarmen met al mijn minder mooie kanten, maar in mijn geval dus ook met de mooie kanten die elk element in zich heeft. 

Om een lang verhaal kort te maken: (ook een 2 aarde-dingetje, dat lange verhalen vertellen😉) ik kan niet meer zonder Nine Star Ki. Het heeft mij zoveel dichter bij mezelf gebracht en mijn zelfvertrouwen & -liefde een grote, extra stimulans gegeven. Door Nine Star Ki voel ik dat ik helemaal goed ben zoals ik ben! En dat gun ik iedereen!!

MIJN FOCUS:

Ik help in mijn praktijk vrouwen die zijn vastgelopen in het leven:

*Ze zitten niet lekker in hun vel, doordat ze veelal niet meer weten wie zij nu werkelijk zijn en wat zij nu eigenlijk willen. Ze hebben zich jarenlang aangepast aan hun omgeving, maar voelen nu de behoefte hun leven op hun manier te kunnen leiden.

*Ze ervaren problemen in hun relatie(s). Dat kan de relatie met hun partner, maar ook met hun kinderen zijn. 

In beide gevallen is Nine Star Ki daarvoor de meest ideale methode, want het laat je zien wat jouw basis is! Maar het helpt je ook begrijpen waarom dingen tussen jou en de ander nu wel of niet werken en hoe je daar beter mee kunt leren omgaan. Begrip voor jezelf en de ander leidt tot acceptatie wat zorgt voor een betere omgang met elkaar en uiteindelijk tot een diepere verbintenis.

💛Nine Star Ki helpt ons allemaal thuiskomen bij onszelf💛

0 Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Je score:

Contact Informatie

Neem contact op met deze NSK coach