Graziella Casula - 656 Nine Star Ki - Nine Star Ki Nederland
graziellacasula

graziellacasula

Over deze NSK coach

fullsizeoutput_9fe1 vierkantmp4
5

2 Beoordelingen

Populair

Graziella Casula – 656 Nine Star Ki

Als Transformatie Coach voor vrouwen ben ik gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en langdurige burn-out. Mijn naam is Graziella Casula en mijn Nine Star Ki reeks is 656 en als je al een beetje kennis hebt van Nine Star Ki weet je dat dat staat voor verantwoordelijkheid, eerlijkheid en respect.

Ik ondersteun vrouwen om op bewust en onbewust niveau blokkades te doorbreken. Hierdoor kan jouw ware zelf weer zichtbaar worden en gaan stralen.

Mijn weg is zelf erg lang geweest en dit is een heel groot onderdeel van waarom ik in 2018 mijn eigen bedrijf als coach ben gestart.

12 jaar in een burn-out waarin ik 3x ben uitgevallen, 12 jaar moe, 12 jaar het gevoel dat ik mezelf kwijt was, 12 jaar aan mezelf getwijfeld en 12 jaar rondgelopen met een glimlach terwijl mijn wereld van binnen behoorlijk donker was.

Mijn missie is om jou als vrouw de juiste hulp te bieden zodra je de stap zet om hulp te vragen ♥

Weten wie je echt bent en durven te leven vanuit je eigen behoeftes, dat is waar ik jou in ga ondersteunen. Dat creëert rust en daarmee ook vrijheid. En dat gun ik jou ♥

De behoeftes van een 2 Aarde vrouw zijn namelijk totaal anders dan de behoeftes van een 6 Metaal vrouw. Het onderzoeken van deze behoeftes gaat je kracht geven en vanuit die kracht kom je terug bij jezelf. Terug bij je kern en dat zorgt dat je van binnenuit gaat stralen ♥

Heb je een vraag? Vul hieronder het contactformulier in of mail me op info@coachonthemove.com

Je bent ook welkom om meteen een consult in te plannen. Alle online consulten kan je rechtstreeks in mijn agenda boeken. Zie de link hieronder.

Wil je liever een consult live bij mij in Deventer, dat is ook zeker mogelijk. Mail of app me en we spreken samen een geschikte datum af.

Persoonlijk online consult (inclusief gepersonaliseerde samenvatting achteraf) van 60 minuten voor 111 euro : KLIK HIER OM TE BOEKEN

Video

2 Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Je score:

Contact Informatie

Neem contact op met deze NSK coach

Nine Star Ki Nederland draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches