Christian Domselaar - Nine Star Ki Nederland
Christian Domselaar

Christian Domselaar

Over deze NSK coach

Christian
0

0 Beoordelingen

Christian Domselaar

“Je moet niet altijd vooraan staan,
het vraagt wel moed om vooraan te staan,
dan ben je de overtreffende trap,
moeder.”

Een nieuwe start
In oktober 2019 volgde ik mijn eerste 5-daagse NSK & Kids bij Nadine.
Een kennis had mij half iets vertelt over getallen in de vorm van elementen, dat als NSK. Ik vond het vaag, maar was wel heel nieuwsgierig omdat ik al bekend was met de 5-elementen en ik ging op zoek. Ik kwam bij de 5-daagse NSK & kids uit en schreef mezelf in.

Wat er tijdens en na deze 5-daagse gebeurde was voor mij echt mindblowing. Zóveel herkenning in de getallen, de elementen en de filosofie. En wat kregen wij (mijn man en ik) een booster voor ons gezin. Vooral m.b.t onze jongste dochter waar ‘wij’ al geruime tijd mee tobden en bij verschillende disciplines hulp hadden gezocht. Dit meiske is volgens haar reeks ‘extra’ extravert wonend in een introvert gezin. Het werd ons ineens zo duidelijk, alsof we er ineens allemaal een gebruiksaanwijzing bij kregen. Hierdoor hebben we samen veel meer stappen in de goede richting kunnen zetten, dan met de hulp die we tot dan toe hadden gehad. Nu weet zij zelf ook veel beter waarom ze doet zoals ze doet en waar ze op mag letten.

Aan het einde van de 5-daagse heb ik geen seconde gewacht en schreef me direct in voor de opleiding Next Level, ik was om. Alsof, door deze nieuwe kennis, al mijn verkregen kennis op zijn plek viel en ik ermee naar buiten kon. Dit voelde voor mij zó als mijn eigen natuur dat ik besloot om mijn praktijk om te zetten en me volledig op Nine Star Ki Coaching te richten.

Ik heb afscheid genomen van een praktijk met reflexzonetherapie, kinesiologie en massagetherapie omdat ik heel graag wil werken mét mijn doelgroep en niet voor mijn doelgroep. Ik zie dat er onder alle hardwerkende moeders met een baan, relatie en een gezin, al dan niet samengesteld, heel veel bekwame en ervaringsdeskundige vrouwen zijn die hun issues en/of problemen heel graag zelf willen oplossen, maar vaak niet goed weten hoe omdat er zoveel tegelijkertijd speelt. Als moeder kom je nu eenmaal vaak armen en benen tekort. Het is dan fijn als iemand even met je meekijkt naar je situatie, je steun ervaart om je situatie te ontwarren en tools meekrijgt om verandering in te zetten.

Mijn doel met NSK
Mijn eerste doel is om te werken met hardwerkende moeders met een baan, relatie en een gezin en zo het blikveld op hun eigen leven zo breed mogelijk te houden door het creëren van be-grip. Begrip voor hun eigen leefsituatie, partner, kinderen en werk. Hierdoor zal er steeds meer rust en ruimte ontstaan en de mogelijkheid om steeds vaker situaties te doorzien en er naar te handelen vanuit je eigen kracht en kwaliteit.
Live your true story, dat maakt het leven een stuk gemakkelijker en fijner.

Mijn tweede doel is eigenlijk niet alleen mijn doel, maar een gedeeld doel met Nine Star Ki Nederland en meerdere coaches.
Ik noem het altijd mijn 'gedeelde missie, gedeelde passie'. Ik kan niet anders dan mijn enthousiasme en passie over NSK met anderen delen door mijn eigen ervaring te vertellen. Mijn missie hierin is te helpen dit als sterrenstof over zoveel mogelijk mensen te verspreiden en NSK net zo’n algemeen begrip te laten worden in Nederland als NLP.

Mijn Focus
Ligt bij het coachen van de hardwerkende moeder met een baan, een relatie en een gezin die zichzelf onderweg is kwijtgeraakt of zichzelf zo nu en dan verliest doordat zij heel veel ballen in de lucht moet houden binnen alle rollen die zij vervult.
Coaching; zowel individueel als het voor gehele gezin.

0 Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Je score:

Contact Informatie

Locatie

Neem contact op met deze NSK coach