Carla Persoon - Nine Star Ki Nederland
Carla Persoon

Carla Persoon

Over deze NSK coach

Carla Persoon
0

0 Beoordelingen

Carla Persoon

Rinkel de Kinkel, daar vielen de kwartjes

Ik ben al een hele tijd op zoek naar mijzelf. Wie ben ik, waarom deed ik wat ik deed en vooral waarom begrepen anderen mij niet en ik hen niet. Tijdens een meeting met een paar business dames kregen we een gesprek over de 5-elementen. Zeer geïnteresseerd zocht ik naar meer informatie en kwam zo in augustus 2019 bij mijn eerste 5-daagse van Nadine terecht. Oh, oh wat vielen daar gelijk al een berg kwartjes. Ik wilde er echt veel meer van weten en meldde me direct al aan voor de NSK Academy. En snel daarna volgde als vanzelf de Next Level opleiding, want eenmaal verslaafd wilde ik veel meer weten.

Mijn Creatieve Rode Draad

Mijn getallen zijn 683, maar het Drietje op het eind is heel mijn leven al sterk aanwezig. Creatief bezig zijn is echt de rode draad in mijn leven. Van alles heb ik al gedaan, van alle soorten handwerken tot tekenen en schilderen. Vele familieleden en vrienden hebben al zelfgemaakte cadeaus gekregen. Ik heb daarnaast diverse tekencursussen gevolgd, waaronder ook een paar jaar Mandala’s tekenen. Die Mandala’s blijven elke keer terugkomen in mijn leven, zodat als vanzelf mijn allereerste eigengemaakte online cursus een cursus Mandala tekenen is.Zo’n 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met Art Journaling (simpel gezegd creatief bezig zijn in een journal) en ging er op creatief gebied weer een nieuwe wereld voor mij open. 

Creatief bezig zijn, was ook mijn geestelijke redding en rustpunt toen ik eind 2013 door een reorganisatie mijn vaste baan verloor. De Engelsen zeggen niet voor niets ART HEALS.

Je creatief uiten kan voor veel mensen ook rust, plezier en een oplossing brengen voor veel problemen. Dit heeft ertoe geleid dat ik begin 2018 gestart ben met een opleiding Creatief Coaching. In de opleiding wordt gewerkt met verschillende technieken zoals tekenvormen, schilderen, mandala’s en collages maken, echt iets voor mijn Drietje.

Creatief Coaching en de Elementen

In mijn creatief coaching opleiding komen ook veel lessen voor met elementen, maar dan de 4-elementen. Wat daar voor mij uitkomt herken ik weinig in. Zo ben ik in augustus geboren en dan een vuur type. Vuur is echt wel het element, inclusief de bijpassende kleuren, waar ik het minste mee heb. Als kind kreeg ik al veel rode kleren of een oranje jas van mijn moeder. Oh, wat was ik blij toen ik eindelijk helemaal zelf kleuren kon kiezen en toen een tijd volledig overging op blauw en zwart. Maar voordat ik in aanraking kwam met Nine Star Ki snapte ik niet waarom.

Met Nine Star Ki ging ik eindelijk wat dingen begrijpen, zoals wat een reden zou kunnen zijn dat ik als kind veel “vuur” kleding kreeg. Mijn 252 moeder was daar vast fan van. En dat overstappen op blauw met zwart, tja .... ik moest natuurlijk wel even al dat vuur blussen, want mijn metaal was echt al bijna helemaal weggesmolten.

Mijn voorliefde voor water, ook al is dat niet een van mijn eigen elementen is wel gebleven. Blauw is nog steeds mijn favoriete kleur en water (uit de kraan of als thee) mijn favoriete drank.

Creatief in je Element

Nine Star Ki heeft nu een grote impact op al mijn creatieve bezigheden. Zo veranderde ik de naam van mijn creatieve groep in Creatief in je Element. Dit is ook de naam van mijn nieuwe website, die nog in de opbouw is. 

Verder komt er binnenkort een online cursus met dezelfde titel, waarin ik een basiscursus Nine Star Ki koppel aan Creatief Coaching en bezig zijn met vele creatieve technieken.

Mijn doel is veel meer mensen in aanraking te laten komen met Nine Star Ki en dit te doen in combinatie met Creatief Coaching. Echt iedereen zou meer moeten weten van Nine Star Ki om lekker in hun elementen te komen.

0 Beoordelingen

Laat een beoordeling achter

Je score:

Contact Informatie

Locatie

Neem contact op met deze NSK coach