7 metaal training - Nine Star Ki Nederland

7 metaal-jaar training. 24 januari 2020

1
Kaarten beschikbaar

Work Hard, Play Hard

Laat de energie voor je werken

– je kunt de energie niet veranderen, je kunt er wel mee leren omgaan-

Energie is datgene wat we niet kunnen zien, niet kunnen vast pakken maar waarvan wel duidelijk is dat het er is. Iedereen is er gevoelig voor. De één meer dan de ander echter iedereen wordt er door beïnvloed of je nu wil of niet. Binnen de Nine Star Ki heb je te maken met een aantal factoren. Je hebt natuurlijk jouw eigen energetische structuur en die wordt beïnvloed door de energie die er dagelijks, maandelijks, jaarlijks heerst.

Weten welke energie er is zorgt ervoor dat je weet wat je daarmee kunt doen. Dan overkomen dingen je niet meer en neem je de regie van jouw leven in eigen hand.

Work Hard, Play Hard

De energie van het jaar wat komt is een totaal andere dan de energie die er nu is. We gaan van de serieuze, alles van alle kanten bekijken, iets wat trage energie naar een veel speelsere, luchtigere naar buiten gerichte energie.

Dat vraagt iets anders van jou. Tijdens deze training ga ik je leren wat je kunt verwachten het aankomende jaar. Wat het betekent voor de wereld én wat het betekent voor jou.

Deze trainingen zijn altijd super leuk, interactief én zo uitverkocht. Er zijn 70 plaatsen beschikbaar en er zijn al 55 kaarten verkocht. 

                                                                                                                  

7 Metaal brengt de wereld plezier

Op 24 januari ga ik je vertellen wat de energie van het 7 metaal jaar inhoudt. Zodat jij goed voorbereid het 7 metaal jaar ingaat

 

Ik hoop je te zien op de training op 24 januari 2020

De praktische zaken:
Datum: 24-01-2020
Locatie: Het witte kerkje in Lunteren, Dokter Kimmijserlaan 28, 6741 DR, Lunteren
Tijd: 11:00 – 16:30
Organisator: Nadine Melenhorst